Најновије

ВУЧИЋ: Не знам када ће бити избори у Београду

Председник Србије Александар Вучић рекао је да се уопште није бавио београдским изборима па ни причом да се може десити да уз њих буду расписани и парламентарни.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Не видим разлог за параламентарне изборе, рекао је Вучић синоћ одговарајући на питања новинара ТВ Прва у Варни, али и додао да на то да ли ће их бити може да утиче много фактора те да је увек могуће да се деси да буде избора.
Сматра, међутим, да се то неће догодити, а кад ће избори у Београду, каже да "нема појма".
Тиме се, додаје, није ни бавио, јер је оно што је ЕК јуче саопштила у вези с референдумом у Каталонији и поређењем с Косовом, толико важно да не може да се бави питањем локалних избора.
Једино што је коментаришао на ту тему било је: "много се плашим политичких опонената, они су већ победили".
У том је смилсу запитао и да ли неко мисли да је важније то како неко замишља да буде градоначелник или заменик градоначелника као што је био раније, "па да могу да краду као што су раније", или су битније најважније државне теме.
Немојте ни да ме питате, поручио је, те додао: "Да сад причам о онима који су до јуче тражили шарену фонтану, а данас им се не свиђа што свира девет а не седам мелодија. Ти су већ победили и све је то у реду, али само постоји једна ситница, да се изброје гласачки листићи, па да се види да ли су победили или не".
Он је у обраћању новинарима након састанка, упитан да прокоментарше изјаве да се чланови СНС уписују у бирачки списак у Београду и да то говори Саша Јанковић, рекао да се Јанковић ничим не бави сем гласинама и "рекла - казала".
Навео је и да ће одговор на те изјаве уследити и објаснио да је у годинама када су владали они са којима је Јанковић излазио на изборе много више било разлике између одјављених и пријављених.
Праву истину о МиГ-овима који су стигли у Србију прочитајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Мој задатaк је да штитим отаџбину и нећу се обазирати на притиске
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА