Најновије

ВУЛИН ПЛЕНКОВИЋУ: Ко поби Србе у Хрватској?!

Министар одбране Александар Вулин, реагујући на изјаву хрватског премијера Андреја Пленковића да у Хрватској није био "никакав грађански рат, већ одбрана од агресије", рекао је да, "ако су Срби постали агресори самим чином рођења у Хрватској, онда је агресије заиста и било".

Вулин (Фото: Јутјуб)

"Ако није био грађански рат, зашто је пред камом и јамом Хрватску напустило 250.000 држављана Хрватске српске националности", навео је Вулин у изјави за јавност.
Вулин је Пленковића упитао и "ако није био грађански рат, зашто су читави крајеви Далмације празни и у њима више не живе грађани Хрватске српске националности".
"Ако није био грађански рат, која је то елементарна непогода убила више хиљада грађана Хрватске српске националности? Одговоре Пленковић не дугује мени, дугује их протераним Србима, али и свом народу, пре свих и пре свега", навео је Вулин.
Председник Владе Хрватске и ХДЗ-а Андреј Пленковић изјавио је синоћ да Влада, ХДЗ и све државне институције имају јасан став да се у Хрватској није водио никакав грађански рат, као што каже Вулин, већ да су "хрватски бранитељи у 'домовинском рату' Хрватску одбранили од агресије".
Праву истину о МиГ-овима који су стигли у Србију прочитајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин: Мигови 20. октобра на Батајници
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА