Најновије

УРНЕБЕСНО: Шешељ показао како жене које имају силиконе доје децу, Амиџић се умало срушио са столице! (ВИДЕО)

Војислав Шешељ дефинитивно је био најзанимљивији гост у емисији Огњена Амиџића, а како и не би када је у неколико наврата све насмејао толико да су се умало угушили од смеха.

Насмејао све у студију (Фото: Јутјуб)

У једном тренутку, почео је да прича о проституцији, за чију легализацију се залаже, а онда и о силиконима.
- Проституција кажу да је најстарији занат. Не може се укинути, узалуд су забране, свака је прекршена, чак и тамо где убијају за то. Треће, тиме се контролишу полне болести, оне имају обавезу најмање једном недељно да иду на лекарске прегледе. Четврто, хигијенски услови су много бољи, на максималном нивоу. Затим, држава може да одређује порез. И туризам би процветао... - почео је Шешељ.
Ту се убацио Огњен Амиџић који је рекао да би једна четврт у Београду боље зарађивала од целог Амстердама, на шта је Шешељ рекао:
- На страну сад економске користи... Заштита здравља људи, и проститутки и клијената је важна ствар. Због тога би, по мом мишљењу, то требало легализовати.
- Та професија није постојала када сам ја отишао на дуги службени пут од 12 година. Старлете и политички аналитичари. На телевизију су долазили прави политичари. Сад њих нема нигде, долазе политички аналитичари. Која је то професија? Није битно... И постоји друга врста - старлете. Ја ништа не видим осим гомиле силикона. Могу да схватим, ако жена мора да оперише дојке, због болести, па да угради силиконе. Треба да чека да прође период плодности, да роди децу... Како то изгледа кад деца сисају силиконе?! - упитао је Шешељ, а онда је на никад урнебеснији начин изимитирао управо то.
Мало је рећи да су сви у студију попадали од смеха, а и ви ћете када видите како је Воја то "одрадио" (премотати на 3:40):
Шта је Шешељ рекао о Јелени Карлеуши погледајте у снимку испод:
Које то хитове сви певате и веселите се уз њих, а сигурно нисте знали да их је написао тренутно најомрженији човек у Србији, Зоран Марјановић, погледајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ о Каталонији и Ненаду Чанку
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА