Најновије

КРЕСОВИЋ: Сви лидери балканских држава изашли су испод НАТО шињела (ВИДЕО)

У новој епизоди „Духовне трпезе“,публициста Томислав Кресовић говорио је о стратезима српске пропасти, замрлим покушајима државе да одговори на лажи о такозваној независној држави Косово, као и о „обради“ балканских лидера у америчком центру „Џорџ Маршал“. Било је речи и о методама промене свести народа.

Toмислав Кресовић (Фото: Јутјуб)

„Од 2007. годне е, а с пролећа наредне је већ проглашена такозвана држава Косово, чине се неки покушаји да се дају одговори западној јавности о Косову и Метохији. Године уназад биле су посвећене сарадњи са Хагом. Албанци су, међутим, преко своје мафије за остварење  својих циљева платили милијарде, Србија је седела скрштених руку, наивно верујући да ће истина сама победити...“ – закључује Томислав Кресовић, оптужујући власти у Србији да нису дорасле времену нити усвојиле законску регулативу која би омогућила српском лобију да озбиљније подржи истину о српским интересима на Косову и Метохији. „Имали смо 2000-е за министра спољних послова Горана Свилановића који је јавно говорио да ће Косово и Метохија бити самостални. Независност КиМ подржавали су и Вук Драшковић, Чеда Јовановић и многи други – унутрашњи лобисти за независно Косово који су дошли на власт на таласу америчких и немачко – француских интереса“ – подсетио је Кресовић.
„Међу свима њима је, иако најмлађи, најсвеснији и најодговорнији у покушају изношења истине о КиМ свету био министар спољних послова Вук Јеремић. Нажалост, дошао је када је већ било касно“, сматра саговорник продукције "HelmCast".

Познати публициста чије анализе преносе најугледнији портали, дао је својевремено многе тачне прогнозе, чија је круна његова једина збирка текстова сабрана у књигу „Велике игре на Балкану“ из 1999.године.
Говорећи о балканским режимима, Кресовић закључује да су сви они формирани и устоличени кроз курс у америчком центру „Џорџ Маршал“, а не ЕУ: „Сви лидери балканских држава, уситњених у државице до седам милиона становника, изашли су испод НАТО шињела. Њихов је пут да са места министара одбране својих земаља заузму премијерска места или функцију шефа државе. То је случај са Борисом Тадићем и његовим наследником Александром Вучићем, али и Колиндом Грабар – Китаровић, Борком Борисовим, Зораном Зајевим...Њихови мандати су орочени на пет до седам година, један до два мандата“ – рекао је у „Духовној трпези“ Кресовић. Због којих оптужби на Вучићев рачун је прекинута емисија на РТС погледајте ОВДЕ. Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранко Драгаш: Интелектуалци су јајаре!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА