Најновије

БРАЋО СРБИ, ДОЂИТЕ ДА БИЈЕМО ЕНГЛЕЗЕ! Руси нам пожелели добродошлицу на Мундијал!

Руски навијачи на форумима и друштвеним мрежама најављују да ће се заједно са Србима на Светском првенству наредне године обрачунати са мрским Острвљанима.

Руски навијачи (Фото: Јутјуб)

Руски ултраси већ деценијама имају пријатељске односе са православном браћом из Србије. Навијачи Црвене звезде су у братским односима са присталицама московског Спартака, док су "гробари" побратимљени са онима који подржавају ЦСКА из Москве.

Тукли их на ЕП

Стога не чуди што је на навијачким интернет форумима и друштвеним мрежама већ кренуло договарање и међусобно бодрење Руса и Срба.
- Вратиће се Енглези кући поломљени од стране руских и српских ултраса. Притом, неће освојити ни бод. Не морам да знам српски да бих скапирао да хоћете да изломимо пизде - пише један руски навијач.
- Русијо, ми стижемо. Сви у напад. Да ломимо Енглезе - одговарају му из Србије.
Руски навијачи су познати по нетрпељивости према Енглезима, што су и доказали пре две године на Европском првенству у Француској. "Баћушке" су тада буквално јуриле фанове Гордог Албиона по француским градовима и тукле их где су стигле, а најжешће је било у Марсеју, где је повређено 100 Енглеза.
Навијачка група "Белгрејд бојси", која прати Црвену звезду, тад се придружила Русима. Заједно су се обрачунавали са Острвљанима, али и са локалним Арапима.
- Полиција је имала проблем да обузда српске и руске навијаче. Крстарили су по свим градовима, а кад су дошли у Марсеј, устремили су се на Арапе. Имали су посебан пик на муслимане - објаснио је извор близак навијачима Звезде.

Тешко и Хрватима

Осим Енглеза, на мети православних ултраса сигурно ће бити и Хрвати. Наше ривалство са комшијама је општепознато, а ни "баћушке" их не миришу, поготово због чињенице да много Хрвата ратује против Руса на страни украјинских неонациста у Донбасу.
Ипак, Хрвати претходно морају да играју бараж, тако да није сигурно ни хоће ли се пласирати на Светско првенство.

Чека нас и лепа Лопирјова

Навијаче Србије, осим руских ултраса спремних на туче, дочекаће и сексепилна Викторија Лопирјова, која је амбасадор Светског првенства у Русији.
Она ће водити програм приликом жреба за групе на Мундијалу 1. децембра у Москви. Лопирјова је прошле године за Информер рекла да би веома волела да угости "орлове".
- Ми смо братски народи и сигурна сам да би се ваши фудбалери и навијачи овде осећали као код куће, а ми смо увек добри домаћини. Наравно, имали би и моју подршку - рекла је Лопирјова.
Рус нокаутирао једног, али против петорице нападача није могао. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА