Најновије

ПРОНАЂЕНА НОВА ДНК: Биолошки траг на Јеленином телу припада једном осумњиченом

Певачицу Јелену Марјановић на насипу у Борчи убила су тројица мушкараца!

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук/ Јутјуб)

До овог закључка дошли су полицијски инспектори и форензичари ангажовани у истрази, пошто су на њеном телу и на месту злочина пронађена три мушка ДНК трага. Ово је уједно, пише Информер, и највећа тајна коју тужилаштво и полиција крију дуже од годину и по дана.
Како се сазнаје, један од ДНК трагова припада ухапшеном удовцу Зорану Марјановићу, други припада мушкарцу чији је идентитет недавно утврђен, а трећи потпуно непознатом човеку.

Нема их у бази МУП

Извор из истраге открива да су трагови ДНК тројице мушкараца нађени на Јеленином телу, доњем вешу, на њеној разбијеној глави, али и на трсци у каналу поред насипа у Борчи, где је 3. априла пронађено Јеленино тело.
- Зоранов ДНК је утврђен на Јелениним гаћицама, мобилном телефону и на њеној глави. На основу последњег трага је и ухапшен. Такође, трагови блата на његовим фармеркама су потпуно идентични оном са места злочина. Све то доказује да је имао додира са Јелениним мртвим телом, те да је кобног дана био на месту злочина - тврди Информеров извор.
Што се тиче ДНК друга два мушкарца, нису били у полицијској бази података, па је један од њих тек недавно идентификован накнадним упоређивањем биолошких узорака свих потенцијално осумњичених.
- Његов ДНК је био на Јеленином телу. У питању је мушкарац који није у родбинским односима са Зораном Марановићем, а његов идентитет се чува у најстрожој тајности. ДНК трећег мушкарца је нађен на растињу у близини Јелениног тела, око којег су нађени трагови њене крви. Полиција га још није идентификовала - објашњава саговорник.
Ови биолошки трагови, тврди он, недвосмислено указују на то да су сва тројица била у додиру са лешом.
- Иако је Зоран Марјановић засад једини осумњичени за тешко убиство своје супруге, све упућује на то да га није могао починити сам. На основу ДНК трагова се не може са сигурношћу тврдити ко ју је усмртио, али може да ли су учествовали у бацању тела у канал поред насипа и прикривању доказа.
За годину и по дана истраге, у овом случају саслушано је око 500 људи, а највише пажње било је усмерено на породицу супруга убијене певачице.
Сведок видео „чистача” злочина на месту где је нађено Јеленино тело. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА