Најновије

ШОК! ДА ЛИ МАРКО ЗНА ЗА ОВО? Дивна крије своју бурну прошлост од свих! Тајна испливала на видело...

Дивна је пре свега стекла популарност учешћем у емисији ''ДНК'', а сада је заједно са супругом Марком Коцићем у најгледанијем ријалитију ''Задруга''.

Дивна (Фото: Јутјуб)

Оно што је интересантно јесте да готово сви мисле да је Марко први и једини Дивним партнер, али то није истина. Наиме, она је пре Марка живела два месеца са извесним Амиром из села Милошевац. Дивна ДНК крије своју прошлост. Милановићева била је само два месеца у ''дивљем браку'', а супруг ју је отерао и вратио је оцу због свакодневних свађа.

- Дивна се неколико месеци забављала с тим момком и одлучила је да с њим започне заједнички живот. Међутим, они никако нису функционисали у заједници. Обоје су били тврдоглави и стално су једно другом терали инат. Дивнина љубомора сметала је њеном мужу и није више могао да је трпи. Наредио јој је да напусти кућу, што је она и учинила. Спаковала је ствари и вратила се код оца - прича један комшија Дивнине породице и додаје да је породица крила тај брак. - Пошто је село мало, Дивнин отац није желео да се много прича о томе. Она је само желела да се уда и увек је гледала прву прилику. Тако је после неколико месеци наишла на Марка, с којим је неколико пута изашла на пиће, и једног дана само је решила да се пресели код њега - каже комшија. Порно фотографије Анђеле Вештице погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Емисија ДНК-а којом су се Марко и Дивна прославили.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА