Најновије

Човек ког пола холивудских лепотица тужи за силовање помогао Клинтону да заташка "Аферу Левински" (ФОТО)

Харви Вајнштајн је пружио финансијску и моралну подршку свом пријатељу Билу Клинтону, када га је 1998. у време кад је био председник, афера с много млађом колегиницом умало коштала посла.

Бил Клинтон (Фото: Синхуа)

Холивудски продуцент био је међу шачицом оних који су га подржали и дао му је чек од 10.000 долара за покривање трошкова одбране на суду, где је лажно сведочио о свом односу са Моником Левински.
Клинтон, који је тада имао 49 година, правдао се да није имао односе са Левински, која је тада имала 22 године. Иако то није била истина, захваљујући више од 2,2 милиона долара донација од Вајнштајна и његових пријатеља, Клинтон је остао у Белој кући.
То се догодило само годину дана након што је наводно силовао глумице Роуз Мекгован и Азију Арђенто у хотелским собама, у којима је малтретирао више од 40 жена.
Ипак и Вајнштајн је имао користи од Клинтонових. Хилари Клинтон је неколико месеци касније присуствовала приказивању његовог филма "Заљубљени Шекспир", упркос чињеници да се у то време њен муж суочавао са импичментом пред Сенатом.
Продуцент је такође организовао велику рођенданску забаву за Хилари 2000. и прикупио новац за њену кандидатуру за Сенат и неуспеле покушаје да уђе у трку за Белу кућу.
Хилари и њена ћерка Челзи нису понудиле јавну подршку Вајнштајновим жртвама, а бивша секретарка САД само је прокоментарисала да је разочарана у редитеља.
Прочитајте ОВДЕ како је Анђелина Џоли намештала робије Србима у Хагу и смејала се нашим жртвама.
Извор: Дејли Мејл/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Број жена које оптужују Вајнштајна за сексуално узнемиравање попео се на 40.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА