Најновије

"НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ": Вучић образложио зашто није ишао на свечаност у БИА!

Председник Србије Александар Вучић отказао је учешће на данашњој манифестацији поводом обележавања дана Безбедносноинформативне агенције.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је то урадио, како је саопштила Прес-служба председника Србије, због тога што неколико новинара из различитих редакција није добило одобрење да присуствује свечаности.
Додаје се и да Вучић сматра да право на извештавање и слободу информисања никоме не може да буде ускраћено и захтева од државних органа Србије да слободе и права свих грађана, без обзира на њихову политичку оријентацију, поштују и гарантују. 
"Представници државних органа не смеју да се понашају бахато и неодговорно попут многих политичких лидера који не дозвољавају улазак другачије мислећих новинара на своје догађаје, или им, пак, ускраћују одговор на постављена питања", наводи се у саопштењу. 
Додаје се да транспарентност и отвореност у раду морају да буду основни начин деловања и функционисања јавне власти. 
Поручено је да председник Србије Александар Вучић честита свим припадницима БИА на изврсним резултатима које су постигли у очувању безбедности земље, сигурности свих њених грађана, борби против корупције и криминала. 
"Честитам вам на преданом раду, огромном труду и енергији, а због сложености прилика у свету и нашем окружењу, очекујем од вас још већу пожртвованост и борбу за интересе грађана Србије и наше отаџбине“, истакао је Вучић.
Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић ново рекао о односу Србије са Русијом.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Храбро ћемо предложити народу решење за Косово.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА