Најновије

ПОКЛОН ЗА МИНИСТАРКУ Шешељ: Купио сам гаће за Зорану!

Након што је потпредседница Владе и висока функционерка СНС-а критиковала страначке колеге и истакла да у СНС-а има оних који у себи не могу да обуздају свог првог шефа - Шешеља, огласио се и лидер радикала, који је Михајловићевој поручио да она у себи не може да обузда Лабуса и Динкића.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је отишао и корак даље, те је открио да је спремио поклон за Зорану Михајловић, а ради се о доњем вешу!
Бура због изјаве Зоране Михајловић се не стишава! Лидер радикала Војислав Шешељ осуо је паљбу по Михајловићевој и подсетио на њене прве политичке шефове.
- Она, прво, не може у себи да обузда Мирољуба Лабуса и Млађана Динкића, пошто је исти тип личности - казао је он и наставио започетим стилом.
- Друго, Зорана Михајловић је политичка олупина и морална наказа - истакао је лидер СРС-а и открио да су радикали за потпредседницу Владе купили поклон.
- Михајловићева је свој службени боравак у Њујорку искористила да државном картицом купује најскупљи могући доњи веш, због тога је Српска радикалана странка купила једне огромне гаће да их поклони Зорани Михајловић на првој седници на којој она буде подносила неки извештај - казао је он и додао да тај поклон може имати још једну намену.
- Гаће су одличне као једро за јахту Чедомира Јовановића - закључио је Шешељ.
Подсећања ради, на изјаву Михајловиеве јуче су реаговале и њене страначке колеге.
- Мислим да многи који су дошли у СНС имају прве шефове, не само Шешеља, које не могу да обуздају у себи - поручила је Михајловићевој колегиница из Владе Јадранка Јоксимовић.
Јоргованка Табаковић, гувернерка НБС-а је рекла да неки једноставно не схватају општи интерес странке.
- Неки у СНС-у мисле да у великој странци која је на власти има оних који су прихватали само добре утицаје из свог окружења, али и оних који су из странака у којима су почињали понели углавном непожељне особине и превазиђене ставове. Проблем је у томе што има оних који не схватају да је општи интерес изнад свега - истакла је Табаковићева.
Улазак у НАТО Србију би учинило војним противником Русије. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ: Жарко Лаушевић је монструозни убица!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА