Најновије

ПРОЦУРИЛА ТАЈНА ДОКУМЕНТА: Анђелина Џоли намештала робије Србима у Хагу и смејала се нашим жртвама

Мржња холивудске глумице Анђелине Џоли према Србима недвосмислено је потврђена након што су процурили тајни документи који показују да је уско сарађивала са Хашким трибуналом, где су углавном осуђивани Срби за злочине и против којих је поднет највећи број оптужница.

Анђелина Џоли (Фото: Јутјуб)

Из преписки које је водила са бившим главним тужиоцем Луисом Мореном Окампом, а које су разоткривене, овај Аргентинац јој се захваљује што је снимила антисрпски филм о рату деведесетих “У земљи крви и меда”.
У филму се тврди да су Срби силовали на десетине хиљада жена и дечака у БиХ.
Окампо није био био део суда који је пресуђивао Србима, али је као тужилац био члан лобија који је имао удела у састављању предмета у суду.
Захваљујући ангажману Џолијеве и њене везе са Окампом, Срби су представљени као монструми, а на десетине њих осуђено је на вишедеценијске робије.
Џолијевој на душу иду и мистериозне смрти Срба у Хагу, али и оних који су још тамо, Радована Караџића и Ратка Младића.
Њена несвакидашња лепота која је поставила на пиједестал у Холивуду, служила је као мамац за прљаве радње бившег хашког тужиоца. Спекулисало се да ради за ЦИА и Пентагон. Задатак јој је био да намами највеће зликовце, да се састаје и извлачи информације, а онда помогне да их суд осуди.

Осмех на њеном лицу

На њеној мети нашли су се и Срби.
- У Лос Анђелесу сам и гледам твој филм четврти пут. Ти си генијалка! Постигла си оно што си хтела, то је љубавна прича која приказује ужас рата – писао је Окампо Џолијевој одушевљен филмом “У земљи крви и меда”, где су Срби представљени као највећи силоватељи и убице.
Она му је одговарала пољупцима.
- Луисе волела бих да видиш осмех на мом лицу. Твој рад представља све што највише ценим. Тако сам срећна што те прича дотакла – узвратила је холивудска звезда.

Антисрпски настројена

Адвокат Тома Фила каже да јеона била изразито антисрпски настројена, до те мере да није приказала ниједну српску жртву у филму.
- Џолијева српске жртве дискриминише и изједначава са злочинцима. Логично је да су она и Окампо били у контакту и размењивали информације о овом и сличним случајевима јер иза тог суда стоје Американци, којима је циља да се српски народ запљуне што је више могуће – закључује Фила.
Певачици скинута бурма са руке након што је убијена. Породица Марјановић је о томе ћутала, нове детаље изнела је приватна детективка. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА