Најновије

АНА ЈЕ ПИЛА ВОТКУ СА ЕНЕРГЕТСКИМ ПИЋЕМ: Ујутру се ничега није сећала, па је гледала свој групњак са тројицом на интернету (ВИДЕО)

Целог тог дана Ану С. из Минасоте јурио је умор. Из куће је изашла неиспавана, ноге су јој клецале. Али морала је на забаву своје најбоље другарице Лајле.

Ујутру се ничега није сећала (Фото: Јутјуб)

Ана је свратила до паба да покупи део мушке екипе, а на улазу се умало онесвестила.
Другар јој је притрчао и одвео је до шанка. Убрзо јој је додао "бомбу" – водку и једно популарно енергетско пиће. Ексирала је две и била спремна да настави. Журка је била на врхунцу када су Ана и другари буквално гурнули у Лајлин стан и сви одмах отрчали до стола прекривеног алкохолом и конзервама енергетских напитака.
Ана је узела флашу вотке и две конзерве неког енергетског напитка. Више јој није била потребна чаша. Сипала је у себе течности наизменично. Обично би попила четири-пет енергетских бомби за вече, али овај пут није бројала. Пробудила се у непознатој соби непознате куће, гола, без другара, торбе, новчаника. Из суседне собе чула је непознате мушке гласове. Устала је, а онда је пала. Није осећала ноге и кукове. Није се сећала. Добауљала је до врата, подигла руку и одшкринула их.
Видела је непознату тројицу мушкараца. А касније и снимак сопственог секса с тројицом разузданих младића. Овакав сценарио, нажалост, није редак, а млади људи требало би да буду опрезни са уношењем опијата. 
Дигао му се усред емисије, а шта се после десило погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Она је мастурбирала на радном месту, и то да не поверујете својим очима са чим...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА