Најновије

КРВАВА ТУЧА У БЕЧУ: Авганистанац на смрт избо младића из Србије!

У Бечком округу Отакринг у тучи са групом Авганистанаца и Чечена смртно је страдао је двадесетједногодишњи држављанин Србије, а тешко рањен годину дана старији младић из Бугарске.

Бечка полиција (Фото: Јутјуб)

Шест особа је учествовало у тучи која се догодила током ноци између суботе и недеље, а један из четворочлане групе Авганистанаца и Чечена, ножем је избо Бугрина и Србина, који је задобио повреде од којих је преминуо у болници саопштила је полиција додајући да је
Његов пријатељ, Бугарин, такође је са тешким повредама пребачен у болницу, а полиција је ухапсила четири особе које су осумњичене да су починиле овај злочин.
Србин и Бугарин потукли су се са четворицом Авганистанаца и Чечена на на тротоару око станице подземне железнице линије У6, а како је саопштио портпарол полиције Харалд Серес узрок свађе још није познат.
Након што су изболи Србина и Бугарина четворочлана група побегла је, али је полиција брзом интервенцијом успела да им уђе у траг. Авганистанца који је избо младиће пронађен је обливен крвљу својих жртава.

Да видите детаље масакра у Лас Вегасу, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА