Најновије

ЂУКАНОВИЋ НЕЋЕ НА ПРЕДСЕДНИЧКЕ ИЗБОРЕ: Нисам заинтересован, имамо више добрих кандидата

Председник црногорске Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић казао је да та партија има више добрих кандидата за председника државе, наводећи да он није заинтересован за ту функцију.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да у будућности треба јачати институције уместо ослањања на ауторитет личности које их воде. "Нама је интерес да победимо. Уколико је то интерес немам право да бирам шта више желим, а желео сам повлачење. Мислим да имамо више добрих кандидата за то место”, рекоа је Ђукановић, наводећи да ће кандидат бити одређен до краја новембра.
Он је рекао да у ДПС партији нема унутрашњих сукоба, називајући такве спекулације “склоношћу црногорског друштва ка сензационализму”.  Он је истакао да је 1997. као година раскола у некдашњем ДПС-у “далека прошлост”.  “Далека прошлост не само због протеклих 20 година, него због тога како данас изгледа ДПС и њена способност да демократски усаглашава све различитости под њеним кровом”, казао је Ђукановић наводећи да ДПС никада није имао мању подршку од 41 одсто.  Он је рекао и да се ДПС спрема за три изборна циклуса, те да очекује како ће локални избори у Подгорици и још 10 општина бити након председничких избора наредне године. Да видите који нови документ ће вам требати на граничним прелазима, погледајт ОВДЕ. Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило Ђукановић: Некретнина немам, а ни пара
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА