Најновије

ИСПОВЕСТ ПОРНО ГЛУМИЦЕ РУШИ ИНТЕРНЕТ: Права истина о аналном сексу! Пила сам лекове и.... (ВИДЕО)

Бивша порно звезда Ванеса Белмонд, која је глумила под именом Алекса Круз, отворила је душу и поделила са јавношћу искуство које је стекла у порно индустрији.

Секс...(Фото: 21naturals.com)

Ванеса је престала да глуми у филмовима за одрасле из којих носи ужасно искуство. Са 18 година је постала стриптизета, а годину дана касније је почела да снима порно филмове. Почела је да глуми у софт порнићима, али је убрзо прешла на праву продукцуију.
"Већ током снимања прве сцене сам се заразила хламидијом. Имала сам доста бактеријских инфекција. Мислила сам да тако нешто не може да ми се деси јер су нас све тестирали. Али, тестирања се обављају само једном месечно. Тако, да то није довољна заштита и ништа ти не гарантује да нећеш да се заразиш", рекла је Ванеса.
У модерној порно индустрији девојке је потребно охрабрити да пристану на анални секс. Један вид охрабрења је и екстра новац који могу да зараде ако пристану да сниме ове сцене. Ванеса је била једна од њих.
"Од првог пута када сам снимала сцене аналног секса, па све до краја, узимала сам таблете против болова. Тако је много лакше, јер онда можете да се смејете и да изгледа као да уживате. У тим сценама физички ми тешко пада орални секс. Дешавало ми се и да заплачем. Психички је тешко јер радите нешто што баш и није природно. Допуштате четворици, петорици, некад и осморици мушкараца да истовремено имају секс са вама, а то није природно", испричала је Венеса.
После седам година одлучила је да напусти порно индустрију, али искуство је неизбрисиво.
"Нико не жели да се забавља са порно звездом. Ко би желео да има децу са бившом порно звездом? Чак и када будем имала 60 година, и даље ће постојати моји порно снимци. То је као да сте заражени неизлечивим вирусом", закључила је Ванеса.
Колики је најмањи пенис који може да задовољи жену прочитајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дубоко грло- Она гута кобају од 27цм!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА