Најновије

ТУЧА ЗАВЕТНИКА И НАПРЕДЊАКА: Инцидент у Аранђеловцу (ВИДЕО)

Немања Зечевић и Огњен Зечевић, синови народног посланика Зорана Зечевића из редова Заветника, претили су и физички напали одборника Српске напредне странке, на седници Скупштине општине Аранђеловац, пренели су медији, а о томе је известила и РТВ Шумадија.

Инцидент у Аранљеловцу (Фото: принтскрин)

Инцидент се догодио током расправа по другој тачки дневног реда – Израда измене и допуне просторног плана Општине Аранђеловац.

На снимку се види кошкање, притрчавање и како Немања Зечевић, одборник у локалној скупштини, притрчава и са леђа шутира у леђа, па удара песницом у главу одборника СНС Микицу Васића који је потом пао, пише Данас.

Странка Заветници у Аранђеловцу се након инцидента огласила саопштењем објављеним на друштвеним мрежама.

- Данашња 8.редовна седница Скупштине општине Аранђеловац је прекинута због скандалозних говора председника општине Бојана Радовић, народних посланика СНС-а Милосава Милојевић и Јелене Миливојевић, односно због одборника СНС-а Микице Васић који је направио инцидент а који је даље изазвао физичку реакцију свих одборника Скупштине - тврде Заветници у саопштењу.

- Kао општински одбор Српске странке Заветници и одборници Скупштине сматрамо да овакво понашање председника општине, народних посланика и одборника Српске напредне странке говори у прилог томе колико не поштују грађане који су их гласали као ни институцију Скупштине општине. Најоштрије осуђујемо изливе мржње, манипулације и лажних оптужби поменутих чланова Српске напредне странке - додаје се и закључује да "овакве наступе и изазивање физичких сукоба могу имати само они који се плаше да ће за све лоповлуке и лажи одговарати, како пред народом тако и пред надлежним органима".

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА