Најновије

ВУЧИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Да им не буде крив Свети Петар...

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су могући ванредни парламентарни избори, ако их опозиција "жарко буде желела".

Александар ВУчић (Фото: Јутјуб)

Уједно је позвао политичке противнике да још једном размисле о томе да ли им се на изборе иде или не.
"Да не буде да смо их терали без потребе. Нека размисле још једном да ли их желе или не. Ако их довољно жарко буду желели, можда их и добију, само немој после да плачу или кукају како је Свети Петар крив што су изборе изгубили", рекао је Вучић.
Он је, у Панчеву одговарајући на питање новинара да прокоментарише позиве опозиције на изборе за парламент, поручио да је од кључног значаја да размишљамо куда иде Србија и да радимо добре ствари, како бисмо могли, као сада, да се похвалимо да у осам месеци имамо 1,6 милијарди евра директних страних инвестиција, што је за 8,3 одсто више него што је било прошле године. 
То су, подвукао је, ствари о којима треба да разговарају, јер је то наша будућност. "Али, ако мисле да сваке године треба да доживе пораз, ако се боље осећају, ОК, немам ништа против тога", рекао је Вучић, али и поручио да неће попустити ни пред чијом агресивношћу или зато што неко вређа сваког дана, омаловажава... 
"Зато што је неко рекао - ми смо паметни, а то што не знамо ко је Урош Предић или Милутин Миланковић - нема везе, то што смо били гори ђаци и студенти од Вучића - нема везе, ми ћемо да кажемо да смо паметни, јер умемо у 140 карактера да се изразимо, а ти то ретко користиш...", рекао је Вучић. 
Како је рекао, ако је то све што опозиција зна и ако је то разлог, онда нема избора, али ако жарко желе да победе, нуде бољи програм и уверени су да ће победити - можда и добију изборе. 
"Само немојте да плачете да је неко покрао изборе, јер сте неспособни да добијете поверење народа, јер грађани неће да гласају за оне који су крадљивци, неспособни и не говоре истину. А сваки дан лаж до лажи... Не можете да остварите добар резултат", рекао је Вучић. "А, ваљда су јуче нешто научили из избора на КиМ", запитао се и додао: 
"На њиховом месту из тих избора бих много научио, као што и ми имамо да научимо."
Прочитајте ОВДЕ како је Вучић објаснио Николићев недолазак на прославу СНС?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Градски избори у Београду - Марко Бастаћ и Миљан Дамјановић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА