Најновије

ТО ЈЕ ТО, НЕМА ДАЉЕ! Најлуђи пенал свих времена (ВИДЕО)

У полуфиналу Купа између екипа Сатри Ангтонг и Бангкок Спортс клуба, резултат у пенал серији био је невероватни 19:19 на стадиону "Квин Сирикит Аниверсари", да би на ред дошао голман Бангкока.

Најлуђи пенал свих времена (Фото: Јутјуб)

Шутирао је снажно и погодио пречку, лопта се одбила малтене вертикално и остао је да тугује, док је његов колега на другој страни почео урнебесно да слави, али није знао шта га очекује.
Лопта је пала на земљу и добила такав ефе да је кренула да се враћа ка голу – одскочила је два-три пута и завршила у мрежи, за неверицу на лицу јадног голмана.
"Пенал серија је трајала дуго, оба тима су увек погађала, били су то квалитетни шутеви. Онда је изгледало да ће једна екипа изугубити због тог промашаја, сви су мислили да је готово и публика је навијала. Лопта је кренула да одскаче уназад, навијачи су то видели, али голман није", рекао је гледалац Пхакават Кунпати који је забележио овај нестваран пенал.
Да зло за чувара мреже буде веће, следећи извођач Сатри Ангтонга је промашио и тим је остао без финала.
"Било је смешно, али се голман осећао постиђено на крају. Чинило се као да ће заплакати", додао је аутор снимка. Ко жели да осујети српски фудбалски поход у Русији прочитајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

10 најлепших голова Црвене звезде
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА