Најновије

У Београду почела са радом Школа геополитике Александара Дугина

У Београду је почела са радом Школа геополитике Александра Дугина. Школа ће се одржавати једном месечно по 5 дана, а завршава се у фебруару 2018. године, предавањима професора Александра Гељевича Дугина.

Aлександар Дугин (Фото: Правда)

Програм Школе су начинили професор Дугин и његови сарадници. Рад школе ће водити Центар за стратешке прогнозе из Београда и Међународни евроазијски покрет из Москве. На првој серији предавања, која су почела данас и која држи Леонид Владимирович Савин, теме су: Основе геополитике, међународни односи, једнополарни свет, умрежена геополитика, евроазијство, геграфија култура и дубоке анализе региона, кибер геополитика, многополарност и стратегија и моћ.

У новембру, Школу ће водити Валериј Михаилович Коровин, а главна тема биће 'Етносоциологија'. Удецембру ће Школу водити Александр Леонидович Бовдунов, главна тема ће бити 'Четврта политичкатеорија и мултиполарност'.  Последњи део овог првог школског семестра, који ће се одржати у фебруару 2018. године, водиће професор Александр Гељевич Дугин.  Подсећамо да је Међународни евроазијски покрет, који предводе Дугин и Савин, недавно имао своје представљање у Београду, а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Међународни евроазијски покрет у Београду.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА