Најновије

ЗАКУВАВА СЕ: Израел спреман за војну акцију против Техерана, ово је однос снага (ВИДЕО)

Израел је спреман да предузме војну акцију како би обезбедио да Иран никада не добије нуклеарно оружје, изјавио је израелски министар за обавештајне послове Израел Кац.

Закувава се (Илустрација: Правда)

Он је током посете Токију рекао да, уколико међународни напори, које предводи председник САД Доналд Трамп, не помогну у спречавању Ирана у достизању нуклеарних способности, Израел ће сам да се одлучи на војну акцију. Израел је већ раније предузимао једностране кораке, без сагласности свог главног савезника САД, укључујући ваздушне нападе на нуклеарни реактор у Сирији 2007. године и нападе у Ираку.
Кац је додао да је замолио Владу Јапана да подржи Трампа у измени споразума са Ираном и додао да је питање само да ли ће јапанске компаније почети да раде у Ирану или за њих то не представља важно питање. Министар је позвао и на санкције, како би спречили Иран да искористи Сирију као војну базу из које би иранска војска гађала Израел, као и на кораке којим би се зауставио развој балистичких пројектила у Техерану. Ово је однос снага Израела и Ирана: Да видите шта ће све моћи нови С-500 ''Прометеј'', погледајте ОВДЕ.
Извор: СРНА/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Joш једно поређење снага
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА