Најновије

ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ ОСНИВА СТРАНКУ: Нисам истрошен штос, ево шта спремам за изборе...

Лука Максимовић, познат по свом алијасу Бели Прелетачевић, "открио" је, у себи својственом маниру, шта спрема за изборну трку у Београду и да оснива странку - и то хипхоперску.

Лука Максимовић, алијас Бели Прелетачевић (Фото: Јутјуб)

О томе да ли ће учествовати на београдским изборима, Максимовић каже: "Ближи се и Нова година, па не знам да л' ћу учествовати и ту, а да не причам о београдским изборима".
Његову одлуку, како наводи, кочи то што му је "упао колач у мењач", па због тога "тешко мења брзине", али обећава да ће "голфа" одвести код мајстора да би га средио за следећу годину.
Максимовић тврди да није "истрошен штос".
"Па нисам ја фора да бих се истрошио, то се можда мој "голф' истрошио...", рекао је Максимовић.
Настављајући у шаљивом маниру, Максимовић на питање да ли ће, ако ипак буде учествовао на изборима, правити савезе, одговара да жели "савез свих Словена".
Нагласивши да верује само "себи и породици", Максимовић је одбацио идеју савеза са Сашом Јанковићем, Вуком Јеремићем, Александром Шапићем и Драганом Ђиласом.
"Никад ни са ким. Верујем само себи и породици. Не постоји опозициони политичар, а имам партнерку", нагласио је Максимовић.
Коментаришући то што је Јеремић партију назвао Народна странка, а у "Метрополу" одржао оснивачки конгрес, Максимовић каже да му то "мало звучи народњачки" и да је могао "с обзиром на то колико присталица има, и у шпајзу да организује конгрес".
"Ја ћу моју назвати хипхоперска странка и на ливади ћу одржати оснивачки конгрес, јер нас има", рекао је Максимовић.
Како каже, драго му је што није на месту Драгана Ђиласа и не интересује га могућност Ђиласовог повратка у политику кроз изборе у престоници, док са друге стране уопште не мисли о актуелном градоначелнику Београда, Синиши Малом.
О томе зашто је, после председничких избора, слабо политички активан и "испод радара", Максимовић каже да је то "можда зато што је паметан и што зна ко свира, а ко игра".
На питање има ли опозиција сада разлога да страхује од њега, Максимовић поручује: "Не само опозиција него све странке на овом свету. Чак и када бих се тотално искључио из политике, они би и даље страховали".
А шта о Белом каже Бора Ђорђевић?
Прочитајте ОВДЕ која је то жена најавила улазак у трку за изборе градоначелника Београда.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Прелетачевић: Када сам видео које се главе овде баве...

Бонус видео

Љубиша Прелетачевић Бели - Најбоље беседе.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА