Најновије

СИЛОВАО МЕ, ПА ЕЈАКУЛИРАО ПО НОЗИ! Страшна исповест глумице коју је малтретирао продуцент! (ФОТО)

Када је у јавност испливала истина о моћном продуценту Харвију Вајнстину огласила се и глумица Анабела Шјора која је испричала шта се њој догодило.

Анабела Шјора (Фото: Инстаграм принтскрин)

- Била сам престрашена када ме је Ронан Фароу звао и рекао о чему се ради. Чекала сам тај тренутак целог свог живота и када је дошао нисам могла да се натерам да нешто кажем, па сам хитро спустила слушалицу - открила је Анабела своју рекацију када се чула са новинаром Ронаном. Нешто касније глумица се предомислила и јавила се новинару Фароу. Одлучила је да му исприча детаље догађаја због ког се на неколико година повукла из јавности. - Ја сам веома ''приватна'' особа. Сада ће сви знати шта ми се догодило. Јако ми је непријатно - почела је Анабела са причом и осврнула се на ситуацију када је радила за студио ''Мирамаx'' који је Харви основао са братом Бобом.
Након завршетка једног синмања, Шјора је била на вечери са Вајнштајном и остатком екипе. Он се понудио да је одвезе кући и она је прихватила. - Ушла сам у свој стан и затворила врата за собом. Неколико секунди касније, он се вратио и бесно ми куцао на врата. Отворила сам, а он је ушао као да је стан његов и почео да ме раскопчава. Знала сам одмах шта намерава. Гурнуо ме на кревет и легао на мене. Ударала сам га и викала ''не'', али није ми помогло. Силовао ме је, а онда покушао да ми пружи ''орал''. Више нисам имала снаге. Ејакулирао ми је по нози и на одећу - открила је глумица.

Након тога, признаје, пала је у депресију и повукла се из јавности на неколико година. Када је поново почела да ради, Вајнштајн јој се и даље јављао и узнемиравао је. Никоме ништа све до сада није рекла јер се плашила. Нове детаље око убиства Јелене Марјановић сазнајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Анабелине фотографије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА