Најновије

СРПСКИ ДИЗЕЛАШИ ПИСАЛИ ФЕЈСБУКУ: Ево шта имају да кажу о најновијим изменама на овој друштвеној мрежи!

Промене које је увела друштвена мрежа Фејсбук драстично је променила садржај насловне странице где се више не виде објаве страница због чега су многи администратори из Србије писали овој компанији и њеном оснивачу и тражили да се све врати на пређашње стање. Преносимо писмо администратора странице "Дизел маниа" која окупља поштоваоце моде и предмета из 90-их година.

Детаља са снимања емисије "Досије" (Фото: Дизел маниа)

''Поздрав! Ја сам из Србије, једне од земаља које сте одабрали за тестирање ваше нове опције. Админ сам неколико ФБ страница које нису профитабилне, служе само за забаву и желео бих да изразим своје мишљење везано за ваш тест. Пише: Бојан Савић, администратор странице  "Дизел Маниа"
Мислим, или боље речено, знам да ваш тест знатно отежава мој рад на страницама. Чак и са алгоритмом је било јако тешко радити и допрети до чланова а сада је то готово немогуће!  Да, то је добра промена за регуларног корисника пошто је сада лакше да се прате објаве пријатеља и страница јер сада свака има свој канал али, као Администратор страница, размишљам да прекинем свој рад јер постаје бесмислен. ''People reach'' или досег до чланова је доведен скоро на нулу и само најупорнији чланови долазе на страницу и прате њен рад. Наравно, ту је увек опција да се плати промоција објаве али, као што сам и нагласио, моје странице нису профитабилне и зато једноставно не могу да плаћам објаве. Такође, има још много непрофитабилних али веома занимљивих страница које ће исто тако смањити или чак престати са радом. А управо те странице су оно што је великим делом интересантно на фејсбуку. 
Сигуран сам да ће многе странице, које продају шта год да продају, платити за своје објаве и да ће те ви имати свој профит али на крају, фејсбук ће постати тужно место препуно селфија и досадних реклама и изгубиће ту драж коју смо некад волели... С поштовањем, Админ. Извор: Правда/Дизел Маниа

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Неодизелаши.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА