Најновије

ПРОДАВАЛИ СРПСКЕ БЕБЕ ШИПТАРИМА: Исповест Ивана Миљковића који је брата близанца пронашао у шиптарској породици на Космету (ВИДЕО)

Иван Миљковић, из Свилајнца, тврди да је на Косову пронашао свог брата близнаца Ненада, за кога су доктори рекли да је умро одмах након рођења.

Иван Миљковић (Фото: Јутјуб)

У интервјуу за медијску кућу „Центар” он је изјавио да је мединцијско особље из породилишта, прогласило његовог брата мртвим да би га затим продало католичкој породици на Косову. „Сусрет са мојим украденим братом близанцем је био веома дирљив, али већ сам био донекле за то спремен јер сам га годинама већ тражио”, рекао је Иван Миљковић о свом првом сиусрету са братом Ненадом. „Њега, када су га украли из породилишта у Свилајнцу 1979.г. одмах су продали католичкој албанској породици са Косова, из Косовске Митровице, која је на исти начин усвојила још две бебе уз уже Србије, пошто нису могла да имају деце. Сва деца, коју су усвојили, купивши их из српских породилишта, имали су биолошки српске родитеље”, у емисији је открио Иван причајући о трагичној судбини своје породице. Миљковић тврди да су српска деца деценијама продавана шиптарским породицама на Косову. „Крађом беба из породилишта, српска деца су се широм Србије продавана и албанским породицама на Косову. Ја имам сазнања да је то трајало сигурно од 1954 до 2006.г. можда је било таквих радњи и пре или после али до тих података, у мом истраживачком раду, нисам успео да дођем. Занимљиво је да је док је народни посланик СПС и министар без портфеља, др Славица Ђукић Дејановић, била директор Клиничког центра у Крагујевцу (1993-2000г.) имамо случајеве да је мединциско особље усмено родитељима саопштавало да им је дете умрло након порођаја, а да родитељи притом никад нису видели ту наводно умрли своју децу нити да су та деца званично била проглашавана мртвим. Ја не знам да ли је она лично директно учествовала у отмици и продају српских беба, али стоји чињеница да је 2001.г. била на челу Скупштинског радног тела које је случајеве отмице деце из српских породилишта прогласило застарелим”, устврдио је Иван Миљковић током емисије. Како су и када крађена српска деца из породилишта широм Србије; и како је Иван дошао до свога брата Ненада, извукавши га из албанске породице и довео у Београд, где се Ненад крстио у православну веру, сазнајте гледајући цео видео интервју. Kaко је репер Шкабо прекинуо телефонску везу Алексндру Вучићу сазнајте ОВДЕ. Извор: Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вилбард Ерић о Александру Вучићу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА