Најновије

ДВЕРИ ИЗЛУДЕЛЕ МАЈУ ГОЈКОВИЋ: Пробала да их застраши опоменама па прекинула седницу, ево кад се хаос наставља

Седница Скупштине Србије прекинута је пошто је посланица покрета "Двери" Марија Јањушевић одбила да изађе из скупштинске сале иако јој је председница парламента Маја Гојковић изрекла меру удаљења.

Maја Гојковић (Фото: Јутјуб)

Маја Гојковић је рекла да је завршена обједињена расправа о законима, међу којима је Предлог закона о оснивању Националне академије за јавну управу, Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању, предлоге измена Закона о државним службеницима и Закона о информационој безбедности, као и да ће седница бити настављена у понедељак.
Маја Гојковић данас је, после три изречене опомене, изрекла и меру удаљења са седнице посланици Двери Марији Јањушевић. О опоменама другом посланицима Двери сазнајте ОВДЕ.
Иако јој је Гојковић забранила да учествује у раду седнице, Јањушевић је наставила да стоји у сали испред Маје Гојковић и држи Пословник и искључује микрофон, те јој је изречена мера удаљења.
Марија Јањушевић је пред крај расправе три пута поновила у микрофон испред Маје Гојковић "предаја" и "насиље над опозицијом".
"Тешко ћемо водити седницу са оваквим посланицима", рекла је Маја Гојковић која је закључила расправу и захвалила посланицима на разумевању.
Посланик Двери Зоран Радојичић рекао је да Маја Гојковић треба да поднесе оставку, ако није способна да води седницу, а председница парламента је на то рекла да он треба да поднесе оставку, ако није у стању да обавља посланичку функцију. Шта је истина о оборању руског хеликоптера у Сирији погледајте ОВДЕ. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранко Драгаш око ситуације у Србији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА