Најновије

НАЈТЕЖЕ ОПТУЖБЕ ИЗ ПОДГОРИЦЕ ДО САДА! Катнић оптужио Србију за напад на Црну Гору

Црногорски специјални државни тужилац Миливоје Катнић је данас оптужио Србију да је на дан избора 16.10. дозволила јединицама ГРУ из Русије да на Златибору припремају напад на Црну Гору.

Миливоје Катнић (Фото: Јутјуб)

Оваква тешка оптужба од стране главног специјалног тужиоца се сматра оптужбом државе Црне Горе и захтева хитну реакцију државе Србије и државе Русије, реаговао је данас лидер ПзП-а и члан Председништва ДФ-а Небојша Медојевић. Пред крај данашњег суђења за „државни удар“ у Вишем суду у Подгорици специјални државни тужилац Миливоје Катнић нагласио је 16. октобра 2016.  године није ухапшена група Козака, да није ухапшен Предраг Богићевић, као и група из ГРУ (руска обавештајна служба) која се налазила на Златибору те да ће у даљем поступку објаснити зашто нису ухапшени.

Да се одмах на ову оптужбу одреде Марковић и Вујановић

„Ово је до сада, најтежа оптужба од стране државе Црне Горе према држави Србији и држави Русији, које је Катнић оптужио да за учествовање у агресији на суверену државу Црну Гору,“ нагласио је Медојевић на својој фејсбук страници и додао: „Позивам премијера Марковића и предсједника Вујановића да се odmah одреде на ову јавно изречену оптужбу коју је данас изрекао Катнић. Оптужити државу Србију да је на својој територији омогућила долазак и деловање специјалнце јединице Војне обaвјештајне службе Русије ГРУ, која се на Златибору припремала да изврши напад на Црну Гору, изведе државни удар и ликвидира премијера Владе је најозбиљнија могућа оптужба и уколико се испотави тачном, непоходно је хитно да се Влада изјасни о контрамерама против државе Србије. Уколико се испостави да је тужилац Катнић износио неистине, што му је већ виђени манир, оваква груба неистина мора довести до питања одговорности Катнића и отворити одавно присутно питање о његовој способности да обавља овако значајну државну функцију.“ Да видите у колико су лошем здравственом стању окривљени за тзв државни удар и чини ли Србија ишта по том питању, погледајте ОВДЕ. Извор: ИН4С Бонус видео: Катнић прети адвокатима

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА