Најновије

ВИШЕ СЕ НЕ КРИЈУ У ВЦ: Слоба и Луна љубавишу пред свима, љубе се и...!(ФОТО/ВИДЕО)

После уласка маме Слобе Радановића у ријалити програм "Задруга", која је сину дала велику подршку, однос певача и модне блогерке Луне Ђогани се драстично променио на боље.

Насрће и јавно (Фото: Јутјуб)

Ово двоје задругара после тога, постали су још приснији. Сада су, чини се, отишли корак даље па су се чак и пољубили, испред Милана Милошевића и Анђела Ранковића.
У току ноћи, осамили су се у Рајском врту. Тамо су причали о сестрама Луне Ђогани, кућним љубимцима које имају, времену које пролази у "Задрузи", о томе да ли блогерка треба да угради силиконе.

- Пун сам неке позитивне енергије - изјавио је Слоба, после чега га је Луна пољубила, у шаку, а убрзо су се и загрлили.
- Мршава моја! Како је лепо што нико не улази овде. Коју срећу имамо што можемо да будемо овде! Лепото - рекао је певач.
- Какве очи имаш, чудно лепе. Какву руку имаш, праву мушку. - узвратила је Луна, а онда прошапутала: Волим те!
- Скоро сат времена провели су сами у Рајском врту, док им се нису придружили Анђело и Теодора, а онда су отишли у кухињу. Тамо га је Луна пипкала по грудима, наставила са комплиментима, али и хранила!
- Прст ћеш ми појести. Све поједи - говорила је блогерка, док је хранила певача и меркала га погледом.
Подсетимо, Слобина мама синоћ је у студију "Задруге" испричала како се не чује са снајком Кристином Коцкар, како она нема фотографије са венчања са њом и како су лоше ствари почеле да се дешавају након њихове свадбе. Она је додала, да се чула и са Анабелом, Лунином мамом.
Они су после вечере, свој разговор наставили у спаваћој соби, када су се света погасила. Тамо су шапутали, шта тачно, погледајте у видео прилогу. Лезбо акцију у кревету Маторе и Сање погледајте ОВДЕ. Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА