Најновије

"Mесто премијера не служи како би се са девојком путовало на утакмице репрезенатције"

- СНП “Наши” предлажу Ани Брнабић да престане да се срамоти у улози марионете која јој је додељена и да што пре поднесе оставку са места премијера Србије - стоји у најновијем саопштењу овог покрета.

Ана Брнабић (Фото: Принтскрин VICE видео)

- Од доласка на место премијера Ана Брнабић није донела  ни једну самосталну одлуку, нити се може видети било какав резултат њеног рада, али оно што  је прати то су свакодневни скандали везани за њену лепшу половину и њу, као и скандал око сукоба интереса јер фирма њеног рођеног брата ради за Владу Србије и остварује милионску добит. Да се ради о политичкој марионети  најбоље говори да ни једним јединим гестом или изјавом није стала у заштиту Устава Републике Србије поводом питања Косова и Метохије и дијалога који се најављује од стране Александра Вучића, који је и поставио на место премијера - кажу СНП Наши.

Фото: nasisrbija.org

Овај покрет поручује да место премијера не служи како би се са девојком путовало на утакмице репрезенатције, живело у вили на Дедињу, и како би се енормно богатили преко фирме брата, већ служи како би се радило на корист народа и државе. - Али пошто је Ана Брнабић политичка марионета, а не мачо мен како се у јавности представља од ње се и не може очекивати да брани Косово и Метохију и ради на корист сопственог народа - кажу у овом покрету. Kaко је изгледала српско-руска војна вежба погледајте ОВДЕ. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА