Најновије

СРПСКИ ПОЛИТИЧАР ПРОГОВОРИО О ДОМАЋИМ ИНДУСТРИЈАМА МЕСА: Где им је производња, продају нам месо старо 40 година, умиремо од рака (ВИДЕО)

Бивши председнички кандидат и лидер Народног слободарског покрета Мирослав Паровић оптужио је велике ланце месара да у Србији продају месо увизено из иностранства које је старо више деценија и да је то главни разлог повећања броја оболелих од рака органа за варење.

Meсо (Фото: Јутјуб)

- Највећи проблем данас је неконтролисани увоз хране. Људи мисле да се највише разбољевамо јер нас је НАТО вомбардовао, то јесте један сегмент, али много више обољевамо зато што неконтролисано увозимо месо, млеко, јаја и све друго што једемо. Увозимо смеће из Европе, оно што они не једу или што тамо једе сиротиња раја ми увозимо и дајемо нашој деце да једемо - рекао је Паровић наводећи примере меса пуног антибиотика, хормона раста и тестостерона. Паровић је рекао да је једна страна проблема не постојање домаће производње а друга непостојање контроле квалитета оног што се увози. Он је прозвао неке од највећих ланаца месара и упитао где су им фарме свиња и стоке. - Одакле ове силне фирме које продају месо!? "Златиборац", "Матијевић" и други, где им је производња хране, где им је производња свиња и говеда!? Колико "Златиборац" производи свиња и говеда а колко продаје на тржишту Србије!? Одакле је то место!? - упитао је Паровић а затим оптужио месаре да продају увезено месо из робних резерви које је старо више деценија од ког праве месне прерађевине. - Тиме трујете народ и уништавате домаћу производњу - оптужио је Паровић и додао да је увезено месо одговорно за масовно обољевање од рака црева и органа за варење. Како заиста гласи текст заклетве које су српске судије полагале пред Тачијем а за који је Вучић тврдио да је статусно неутралан сазнајте ОВДЕ. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Први део емисије са Паровићем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА