Најновије

Велика "Дизел Маниа" журка: Вадите шушкаве тренерке из ормана, 3. новембра у ''КП Клубу" у Београду

Сви иду у корак са временом само се они враћају у прошлост!

Дизел маниа журка (Фото: Правда)

Свако време носи своје бреме али и оне мало лепше ствари као што су изласци у ноћни живот. Бљештави клубови, глазирани и дотерани гости, осветљење сцене које одузима дах, све је то дух данашњих провода и ствар престижа међу младима. Ако ниси био у неком од таквих клубова, сликао селфи и таговао се, као да ниси ни био. Једноставно, то је данас део фолклора који влада међу већином младих. Али и поред свих тих бљештавих сцена, савременог звука и модерног стила облачења појавила се, готово ниоткуда, једна мала група која пркоси модерном добу и његовим вредностима. То су неодизелаши!

Младићи и девојке који су постали својеврсна подкултура данашњице. Они, за разлику од својих вршњака, у провод иду, ни мање ни више, него у тренеркама! И то не само новим већ и у оним из доба у којем су се многи од њих и родили, из деведесетих! Тренерке, ланци око врата, брзе наочаре, све као из тог, за наше поднебље, неславног периода.

Да ли је то неки вид бунта или је само пролазна фаза остаје да се види. Тек, имају и своје место окупљања које као да је пресликано из минулог доба. Ту се слуша искључиво стара музика, ''стари денс'', а опремљено је и расветом из деведесетих за потпун угођај. И изгледа да уживају судећи по снимцима са тих журки. Пошто млади брзо прихватају идеје једни од других може се десити да у скорије време почнемо да виђамо све више шарених ''шушкаваца'' на улицама града. Само да се не врати и бензин у кантама... Трећа по реду велика "Дизел Маниа" журка која ће се одржати 3. новембар у ''КП Клубу'' у Цетињској улици број 2 која се налази одмах поред зграде ''Политике''. 

Идеја је, као и увек, да се оживи делић атмосфера журки деведесетих година у правом смислу што значи да ће на репертоару бити искључиво хитови деведесетих година (без разводњавања неким новијим песмама) који ће бити испраћени и расветом баш из деведесетих година које смо спремили специјално за ову прилику. Ми, као домаћини, ћемо носити и гардеробу из тог времена а и ви, ако имате неки стари комад гардеробе, тренерке и томе слично, слободно понесите да би сте допринели целокупној атмосфери, поручују организатори.  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА