Најновије

ФУДБАЛЕРИ СКЕНДЕРБЕГА ДОЖИВЕЛИ ЛАКШИ УДЕС У БЕОГРАДУ: Албанци тврде да их Срби плански провоцирају!

Албански медији помно извештавају јавност о дешавањима уочи меча Партизана и Скендербега, те сматрају да су испоровоцирани од стране Срба у више наврата.

Како ли ће се завршити у Београду? (Фото: Јутјуб)

Само неколико сати пред почетак меча, из табора албанског тима тврде како их Срби провоцирају на сваком кораку.  Како пишу албански портали, наши људи се труде да на сваке начине деконцентришу фудбалере Скендербега, те су навели примере који су се догодили и 'пореметили тим'.  Прво је аутобус у којем су били фудбалери Скендербега, доживео лакши удес. Како јављају албански медији, аутобус је имао 'чешање' са ивичњаком, па иако је штета била минимална, фудбалери албанског тима су оценили да је реч о - провокацији.


Фото: Принтскрин Када је аутобус наставио после тога пут ка хотелу, један аутомобил се паркирао насред пута, па није могао лако да скрене ка објекту где су смештени фудбалери, што је озбиљно изнервирало возача. И на крају, када је руководство Скендербега стигло у хотел, покварила су се врата на електрични погон на улазу, па више од 10 минута били заглављени. И на крају, албански медији као највећу провокацију виде графит који стоји већ дуже време испод стадиона Партизана, близу клупске благајне, на којем је територија Косова и Метохије нацртана преко српске заставе!


Фото: Принтскрин Да видите шта су Гробари спремили за меч са Скенфербегом, погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шиптарске провокације у Елбасану
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА