Најновије

РАДЕТА: Била бих најсрећнија да Србија не уђе у ЕУ

Једна од двоје радикала оптужених за непоштовање суда, Вјерица Радета, каже да је захтев за њиховим изручењем бесмислен, јер их штити правоснажна пресуда Вишег суда у Београду.

Вјерица Радета (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, Трибунал је Петра Јојића, Вјерицу Радету и преминулог Јова Остојића оптужио да су утицали на сведоке у процецу против њиховог партијског вође Војислава Шешеља, тако што су их претњама, уценама и митом наговарали да промене исказе или да не сведоче.
Председник Хашког трибунала Кармел Ађијус, који данас борави у Београду у оквиру завршних посета земљама региона пред затварање тог суда, замерио је председнику Александру Вучићу што двоје припадника Српске радикалне странке нису изручени Хашком трибуналу, саопштено је из Председништва Србије након састанка Вучића и Ађијуса.
Радета је оценила да је Ађијус, пошто је при крају своје функције, решио "мало да обиђе ове наше земље, да сврати, јер нема шта да ради".
- Пошто се ту и тамо чује да би наш, односно мој неодлазак у Хашки трибунал могао бити препрека за улазак Србије у ЕУ, ја бих била најсрећнији човек да Србија због мене не уђе у Европску унију - рекла је за Н1 Вјерица Радета.
Како је прошла земља коју су Американци већ уценили да бира столицу прочитајте ОВДЕ.
Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вјерица Радета: Београђани, СРС ће легализовати Београд, СНС вас лаже 5 година!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА