Најновије

Војислав Шешељ без длаке на језику у Скупштини: Протерати из Београда украјинско г***о амбасадора Александровича (ВИДЕО)

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ затражио је од Владе Србије хитно протеривање украјинског амбасадора Oлександра Александровића.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је осудио изјаве украјинског амбасадора о Србији и Русији а које се тичу ситуација у Донбасу, Републици Српској, Македонији, Црној Гори и у Србији. Украјински амбасадор предходно је изјавио да Русија покушава да преко Србије и Срба дестабилизује итав Балкан, као да и обучава србе да убијају украјинске војнике.  - После таквих изјава Олександар Александдрович нема шта да тражи у Београду. Он говори усред Београда износећи најгоре увреде и клевете против српског народа, а Србија то толерише - рекао је Шешељ. Шешељ је рекао да не разуме зашто украјински амбасадор већ није протеран. - Разумем зашто се Влада боји Скота, америчког амбасадора, али зашто Србија да  се боји говнета Александровича? Њега може брзо да експедује са своје територије да се да пример другим амбасадорима да се не може са Србијом разговарати на тај начун - каже Шешељ. Како је Путин послао језиву поруку западу погледајте ОВДЕ. О масовној прдаји терориста у Алепу сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Радикал Немања Шаровић против напредњака Верољуба Aрсића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА