Најновије

КЕЦ У РУКАВУ: СНС хоће Меланију за градоначелницу (ФОТО)

Меланија Павловић, генерална директорка компаније „Баумит Србија“, иначе једна од најуспешнијих пословних жена у региону, један је од озбиљнијих кандидата Српске напредне странке за градоначелника Београда.

Вучић и СНС (Фото: Јутјуб)

Напредњаци разматрају опцију да после избора Београд, за који верују да ће га убедљиво освојити, води жена, а Павловићева је, по мишљењу многих из врха СНС, међу најозбиљнијима за ту функцију.
- Меланија Павловић је јако образована и успешна жена која се доказала у послу којим се бави. Годинама је у грађевинској индустрији Србије и на свим позицијама које је до сада обављала постизала је одличне резултате. Њене менаџерске способности су врхунске - каже извор из СНС на питање шта је Павловићеву препоручило и додаје:

Позната у свету бизниса

- Павловићева није позната широј јавности, али је у свету бизниса и те како позната. На њен рад нико никад није имао замерку. Она се остварила на више поља. Добра је у бизнису и добар је руководилац, што је велики плус за функцију градоначелника. Непоколебљива је и истрајна, уме да много захтева од сарадника, и све су то ствари које јој иду у корист при кандидатури за шефа престонице.
Наш извор још додаје да ниједна опција у овом тренутку није дефинитивна, већ да њено име фигурира у разговорима о изборима за Београд, који треба да буду одржани у марту 2018.

Чланица Ротари клуба

- Одлука о томе ко ће бити кандидат још није донета, то ће бити тема на неком од наредних састанака унутар странке, али Павловићева у овом тренутку представља најозбиљнијег кандидата - додаје он.
Павловићева је, како показује њена биографија, завршила архитектуру. Радила је у више компанија, а тренутно је генерална директорка компаније „Баумит Србија“, која се бави производњом и продајом грађевинског материјала. Поред тога, Павловићева се бави и лобирањем, маркетингом и ПР. Она је чланица Ротари клуба Земун, у Управном је одбору Српске асоцијације менаџера, у Удружењу пословних жена, а члан је и Инжењерске коморе и Друштва архитеката Београда. Добитница је награде Нај жена 21. века.
 
Небојша Стефановић, функционер СНС и министар унутрашњих послова, казао је јуче да та странка још није изабрала кандидата за градоначелника Београда и да ће у наредних неколико недеља представити тим људи и првог на листи. Он је прецизирао да ће тим за Београд и кандидата представити крајем новембра или почетком децембра.
Одлука о ванредним парламентарним изборима, како је рекао, још није донета и о томе ће обавестити јавност када та странка донесе одлуку. Он је одбацио тврдње појединих опозиционих представника о повећању броја становника у неким београдским општинама, истичући да је реч о лажима и манипулацијама.
- Сваког дана имамо умножавање лажи које се пласирају у Београду и сервирају као истина - свакако да би се прикриле афере које су ти људи оставили док су управљали Србијом и Београдом и који желе по сваку цену да се врате на власт - рекао је Стефановић.
Прочитајте ОВДЕ какав је то велики подухват остварио актуелни градоначелник Београда Синиша Мали.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Иако је најављено да ће током лета поднети оставку, градоначелник Београда Синиша Мали, за кога се везује неколико афера, то још није учинио. 
Уместо тога, Мали, који је на ту функцију дошао уз подршку владајуће Српске напредне странке, најављује нове пројекте, због чега су неки почели да сумњају да би могао остати на тој позицији. 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА