Најновије

САРАЈЕВО ПРИСЛУШКУЈЕ ДОДИКА? Ја сам најпрогоњенији човек у БиХ!

Безбедносне службе Босне и Херцеговине прислушкују председника Републике Српске, Милорада Додика, а налог да се он "стави на мере" издат је на основу захтева тужилаштва у Сарајеву због истраге коју су покренули.

Милорад Додик (Фото: Ria)

Према информацијама до којих су "Новости" дошле, као образложење за овај потез наведено је да се докази против Додика не могу прибавити на други начин.
Tу информацију потврдио je и Додик.
"Добио сам обавештење од суда у Сарајеву да се против мене придузимају мере прислушкивања, јер знам да моје разговоре прати бар десет агенција. Међутим, овде је реч о томе да неки суд Босне и Херцеговине предузима мере против председника Републике и то је проблематично. Али мени то више није проблем, чак ме помало и забавља. Не знам ни зашто ме прислушкују, када ја отворено кажем да се залажем за самосталну Републику Српску", рекао је Додик.
Он каже да га покретање истраге против њега не изненађује, јер је то постало уобичајена пракса.
"Кад год неко напише у "Дневном авазу" да је Додик криминалац, тужилац отвори истрагу. Ја сам најпрогоњенији човек у Босни и Херцеговини. Не знам зашто је суд послао обавештење о томе, али претпостављам да су се бојали да не сазнамо на други начин и да се то претвори у велики проблем. Овако могу да кажу - ето, обавестили смо вас", рекао је Додик.
Прочитајте ОВДЕ шта је Додик рекао о Хојт Јиу?
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Председник Српске Милорад Додик, током скупштинског заседања рекао је да је опозиција та која урушава Републику Српску и њене институције а не владајућа коалиција.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА