Најновије

ОМРАЖЕН: Протести у Манили уочи Трампове посете! Полиција и водени топови на улицама (ВИДЕО)

Полиција у Манили употребила је данас водене топове како би спречила стотине демонстраната да дођу до Амбасаде САД у Манили, неколико сати уочи доласка америчког председника Доналда Трампа на регионални самит на Филипинима, који су његова последња станица током турнеје по Азији.

Протести у Манили Против Трампа (Фото: Јутјуб)

Носећи плакате с натписом "откачите Трампа" и "доле амерички империјализам", полиција у заштитној опреми с пендрецима зауставила је левичарске демонстранте, користећи и водене топове.
"Трамп је извршни директор империјалистичке владе САД. Знамо да је овде да инсистира на неправедним уговорима измедју Филипина и САД", сматра 18-годишњи студент Алексис Дендеј.
Председник САД би требало данас да дође на Филипине, где треба да се састане са лидерима Асоцијације нација југоисточне Азије (АСЕАН) и другим источноазијским земљама, након што је у Вијетнаму учествовао на самиту Азијско-пацифичке економске сарадње.
Трамп се јуче састао са филипинским председником Родригом Дутертеом на маргинама самита Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕЦ) у Вијетнаму.
Прочитајте ОВДЕ шта то Трамп тврди а тиче се Кине и Северне Кореје?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте немонтиране снимке окрушаја демонстраната и полиције.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА