Најновије

РУДАН ОПЕТ БРИЉИРА: Шта ако се Сара из Вуковара бесрамно је*ала са Србином?!

Хрватска списатељица и колумнисткиња Ведрана Рудан, позната по свом бритком језику, огласила се новом колумном. Наиме, она је изнела своје виђење емисије "Суперталент" у којој је недавно поново наступала Сара Сеиферт, млада Хрватица из Вуковара, која је задивила публику својим вештинама тверковања.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Колумну Ведране Рудан преносимо у целости, уз неопходну редакцијску обраду:
"На једној од наших телевизија приказује се лудо гледани шоу. У њему људи таленовани и “талентовани” показују што знају надајући се да ће у финалу зграбити велику лову. Осим такмичара постоји и жири у коме седе "познате" особе. Међу њима, осим нафраканих женских и тупогледајућих мушких, увек мора бити нетко "злочест" да би све скупа било напето к’о онај кишобран који има дупло жица.
У овом шоу то је госпођа посебно осетљива на све што би се могло повезати са сексом. Једна од такмичарки, зове се Сара Сеиферт, пореклом је из Вуковара. То се стално наглашава иако мислим да бисмо код Саре ту чињеницу могли занемарити кад се жестоко не би наглашавало порекло оне "злочесте" чланице жирија.
Вуковарка Сара ушла је у срца Хрватица и Хрвата као женска која феноменално мрда гу*ицом. Та уметност има и своје име, али ја сам га заборавила. Дакле, људи долазе на позорницу, отпевају или отплешу своје, нагутају се ватре или ригају ватру, а чланови жирија притискају велико дугме. Нетко од такмичара иде даље, други нестаје.
Кад члан жирија притисне златно дугме то значи да је мушки члан жирија свр*ио, а женска се након наступа неког од кандидата жестоко овла*ила. Кад члан или чланица жирија притисне црвено дугме, у овој причи је то чланица, она свеколиком хрватском грађанству јавља да се након наступа Сара није овла*ила. Напротив. Осушила се. Међуножје јој је хрпа пепела. Ушла је у климакс без прелазног периода.
Шта је узнемирило чланицу Мартину Томчић која је позната јер је кћи бившег председника Хрватског сабора? Женска се тресла обузета домољубним бесом зато јер Вуковарка феноменално маше гу*ицом, а ми живимо, је ли, у католичкој земљи. Сви који се у Хрватској је*у су ку*ве и перверзњаци, а сви који овде је*у, колеге оца госпође Томчић, су угледна господа. Зато, црвено дугме имитирању је*ања на позорници, живело право је*ање, прецизније, силовање грађанства у животу.
Чедна госпођа Томчић већ је једном изгубила менструацију након наступа развратне Вуковарке Саре. Мислим да је тада Сара махала гу*ицом у некаквој мрежи. Ово, ово што је Вуковарка учинила синоћ, то је Кћер Томчић толико распи*дило да ће сигурно дати оставку.
Вуковарка Сара махала је гу*ицом у ХРВАТСКОЈ НАРОДНОЈ НОШЊИ?! И још је пузала по поду и глумила да се с неким је*е и то с неким недефинисане националности?! Тај имагинарни је*ач сигурно није био Хрват, Хрвати се не је*у. Што ако је, а можда је, Вуковарка Сара у ХРВАТСКОЈ НАРОДНОЈ НОШЊИ бесрамно је*ала неког избјеглицу или, не дај, боже, Србина?
Наравно да је госпођа Кћи попи*дила. Није се њен отац крваво борио за овакву Хрватску. За Хрватску блуда, за Хрватску је*ања на суво, за Хрватску у којој полугола Вуковарка, грађанка "града хероја", гу*ицом покушава да досегне звезде.
Господин Отац се борио за Хрватску у којој ће се до звезда стићи без пузања на четири ноге, у којој ће се до звезда стићи у сивом оделу и у неколико мандата што зарадити, што покрасти, што изградити онолико колико ни једна гола мрдогу*ичарка не би могла стећи у милион живота.
Је*ите се сви ви који се данас у Хрватској хватате за пиштољ кад помислите да видите пи*ку. Ухватите се за пиштољ кад угледате политичара, попа децоје*ца, "бизнисмене" који у Лондону нашом ловом адвокате плаћају 1.000 фунти по сату. Укратко, одје*ите више са својим лажним ћудоређем. Неко мора да заради хлеб махањем гу*ицом кад му тата није седео у Сабору.
Да сам у бољој форми пријавила бих се за шоу. Запевала бих увијена у хрватску заставу: "Ој, дјевојко, дирин дикла, је л' ти која длака никла? Негдје једна, негдје двије, главно да ми гола није. Ооооооооооооооој!" Волим старе, хрватске песме више него ону коју пјевају гадови у саборима и црквама држећи се за лоповско срце".
Погледајте Сарин наступ који је изазвао много контроверзи у Хрватској...
Прочитајте ОВДЕ зашто Мирослав Лазански каже да би Доналда Трампа дотукло "интимно писмо из Москве".
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ведрана Рудан је гостовала на овогодишњем београдском Сајму књига. Иако је проглашен вашаром, она каже да је одушевљена. - Ниједан купац не долази на Сајам због старлета или поклончића већ књига. Културу третирамо ко полну болест, сви знамо да постоји али ико о томе не разговара, каже Рудан.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА