Најновије

ТАЛАС СА СЕВЕРА: Терористи се и даље држе у делу Ал Букамала, Тигрове снаге стижу са севера, ствара се велики котао (ВИДЕО/МАПА)

Сиријска арапска армија и Хезболах напредују из правца Мајадина ка Ал Букамалу и вероватно ће битку за сам град одлучити долазак ових трупа из правца севера.

Напредовање (Фото: Јутјуб)

Снаге САА које су напале Ал Букамал са југа и југозапада не успевају данима да у потпуности очисте град од терориста, тако да офанзива са севера је пресудна да се ова битка оконча. Тигрове снаге на путу ка Ал Букамалу чисте села у еуфрат а њихов долазак до Ал Букамала створиће нови терористички џеп у трукглу између станице Т-2, Мајадина и Ал Букамала. 

Руска и сиријска авијација непрестано бомбардују положаје ИД и возила која покушавају да допреме појачања. Исламска држава успева да се одржи у граду самубилачким нападима, али и великим бројенн наводећих противтенковских пројектила. ИД  је у Ал Букамал довела појачања са преостале  ториторије јер је ово последњи град који је у рукама ове терористичке организације. Српског војног робота на ком им чак и Руси завиде можетевидети ОВДЕ. Ново стање фронта на ирачко сиријској граници погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА