Најновије

ДОК СЕ ОНА СЕКСА У РИЈАЛИТИЈУ: Мајка малолетне Мине Врбашки проси

Мина Врбашки и њена породица дуго су у не тако завидној финансијској ситуацији, а један од разлога је тај што је Минина мајка Ивана Врбашки због своје мајке која је болесна морала да престане да ради, пошто о њој није имао ко да брине.

Мина Врбашки (Фото: Јутјуб)

Управо из тог разлога, Ивана се на све начине бори да за ћерку обезбеди ствари како би јој исте послала у Задругу, па је контактирала са разним бутицима, али нико није пристао на сарадњу.
"Јако тешко живимо, контактирала сам са бутицима и тражила помоћ да ми дају одело за ћерку", једна је од порука које је Ивана слала.
Међутим, како то није уродило плодом, Ивана је одлучила да се путем друштвених мрежа обрати свим људима који прате Мину и Задругу.
- Добар дан! Ја сам мајка Мине Врбашки, која је тренутно у ријалитију "Задруга". Морам да вас питам да ли сте расположени да ми на неки начин помогнете. Скупљам за њу зимску гардеробу и обућу јер нисам у могућности да јој купим... Тако би и вас рекламирали, а мени бисте много помогли. Хвала у сваком случају! - написала је Ивана.
Иако би се многи вероватно предомислили и рекли како то нису они писали, Минина мама каже да она стоји иза те поруке, и да сматра да то није срамота.
- Ја сам пре два месеца остала без посла, морала сам да дам отказ кад ми је мајка завршила у болници. Она је непокретна, потребно је да је неко стално уз њу, а моја плата у старачком дому није била довољна да покрије плаћање жене да се брине о њој. Сад кад не радим, јако тешко живимо. Млађи син ми иде у вртић, и то је додатни трошак - рекла је Ивана.
- Мина је у ријалити понела шта је имала, међутим, њима тамо треба доста ствари. Контактирала сам са бутицима и тражила помоћ, није то срамота! Пристали су из једног да ми помогну и једна девојка Минин фан ми је послала неку одећу. Мени то много значи и хвала им - искрено је рекла Ивана. Ову тајну из истраге о убиству Јелене Марјановић крију као змија ноге. Полиција има њене роковнике у којима је све откривено. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Мине и Ђексона у ријалитију
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА