Најновије

Ово су 13 “Илуминати” породица које контролишу свет

Према теоретичарима завере, тајна организација Илуминати има своје људе готово у свакој влади, великим корпорацијама и организацијама у свету, али наводно постоји само 13 породица који су на врху те масонске и илуминатске завере, који контролишу све.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

То су неке од најбогатијих породица на свету, повезане богатством и моћи широм света, од Европе до Кине. А према речима оних који изучавају Илуминате, они то користе како би задржали контролу над човечанством и осигурали да се њихов велики дизајн спроведе.
Ових 13 породица све своје ресурсе улажу у глобални притисак за једну светску владу. Када се то постигне, они ће бити на врху пирамиде, контролишући сваки аспект глобалне полицијске државе.
Ово су 13 породица који контролишу свет:

Породица Астор

Ова породица представља неке од најбогатијих људи у новијој историји, а њихово име се протеже све до 1720-их година. Њихова моћ и богатство се одражавају у бројним значајним обележјима на подручју Њујорка која су названа по њима. Значајни чланови ове породице укључују многе генерације Џона Џејкоба Астора, укључујући и оног који је погинуо на Титанику.
Да ли је он убијен можда зато што је иступио из Илумината? Никада нећемо сазнати.

Породица Банди

Ова породица има широке везе са америчком политиком и владом, са неколико истакнутих чланова који су укључени у братство “Лобања и кости”. Харви Холистер Банди и његова два сина, Вилијам и МекЏорџ, имали су кључне улоге у изузетно важним фронтовима и пројектима Илумината. То укључује Пројекат Менхетн, ЦИА-у, питања националне безбедности, приватно право, и Савет за међународне односе (који су основали Илуминати).

Породица Колинс

Ово је једна од најтајанственијих породица Илумината. Мало се зна о њиховој генеалогији или историји, али се сумња да имају огромну моћ унутар организације, са широким везама са сатанистима Нове Енглеске, што значи да су они кључни за сатанистичке ритуале и обожавања Кабале.
Могући чланови укључују астронаута Мајкла Колинса и глумицу Џоан Колинс.

Породица ДуПонт

Једна од кључних породица америчке индустрије, породица ДуПонт (или Дупонт, или Ду Понт) има порекло још из Париза средином 1700-их година. Они имају огромну индустријску и комерцијалну имовину, као и некретнине, на истоку, посебно у Делаверу.
Многи чланови такође имају везе са масонеријом и разним групама Илумината, као што су “Билдерберг” и “Трилатерална комисија”.

Породица Фриман

Фриман је још једна од мистериознијих Илуминати породица. Постоје спекулације да су они у великој мери укључени у “Сионски приорат”, француску тајну организацију са мистериозном (и вероватно измишљеном) историјом. Такође су бројни чланови породице Фриман укључени у покрет самопомоћи, изданак Новог доба, који је дубоко у џеповима сатаниста.

Породица Кенеди

Америчка политичка династија која се протеже генерацијама уназад. Име Кенеди са собом носи богатство, моћ и привилегију. Неколико њих је имало кључне положаје у влади, укључујући и Џона Ф. Кенедија, преседника под контролом Илумината. Они такође имају дугу историју Илумината. Неколико деце Џозефа Кенедија, Џозеф Јуниор, Џон и Роберт, имали су трагичан крај под мистериозним околностима.
Њихова моћ је благо опадала у последњих неколико година, али се и даље каже да имају огроман утицај у Кабали.

Породица Ли

Ли је једно од најчешћих презимена у Кини, тако да је тешко наћи поуздане информације о овој конкретној породици. Али, кроз њих ће Кина играти главну улогу у долазећем Новом светском поретку Илумината, користећи своје огромно становништво као војску, и уновчавањем дуга који САД имају према њима.
Наиме, Ли Пенг је био кључни премијер у вестернизацији Кине, а други чланови Ли породице у Кини и Хонг Конгу имају огромно богатство у некретнинама и производњи.

Породица Оназис

Господари грчког бродарства, породица Оназис представља кључну европску везу са древним обредима Илумината. Оназисови бродови су веома важни у транспорту терета широм света, дајући Илуминатима моћ над тим шта иде где и када. Највиши чланови породице Оназис, рођаци представника ове породице (и другог мужа Џеки Кенеди), Аристотела Оназиса, држе кључне позиције у многим групама Илумината.
Они такође имају везе са другим богатим породицама и каже се да су то утицајни сатанисти.

Породица Рејнолдс

Још једна од мистериознијих Илуминати породица. Ова породица држи огроман део дувана кроз компанију РЈ Рејнолдс, чинећи многе Американце зависним од моћних дрога, уз владу која им омогућава слободан рад. Као америчка краљевска породица, породица Рејнолдс има бројне чланове масонерије на високом положају, многе филантропске везе, како и везе са окултним и сатанизмом.

Породица Рокфелер

Једна од најмоћнијих породица на свету, Рокфелерови имају екстремно богатство и моћ. Осим своје имовине у некретнинама и индустрији, као и њихових политичких веза, Рокфелерови су велике количине новца давали верским организацијама, за које они који изучавају Илуминате тврде да су заправо полигони за сатанисте.
Они су такође бити инструментални у формирању кључних група Илумината, као што је Савет за спољне односе.

Породица Ротшилд

Када истражујете завере Илумината, једно име се изнова и изнова појављује- Ротшилд. Синови Мајера Амшела Ротшилда су основали породичне банке у пет кључних европских земаља, за које се каже да тамо стичу велико богатство тако што започињу ратове и продају оружје обема странама. Наводи се, да чак и сада политичари који су под контролом Ротшилдових, своје одлуке доносе на основу тога шта је добро за ту породицу, а не за народ.

Породица Расел

Хришћански министар Чарлс Т. Расел је одиграо кључну улогу у оснивању покрета “Библе Студент“, из ког су настале бројне верске групе, пре свега Јеховини сведоци. Они који изучавају Илуминате верују да су ове групе заправо фронтови сатанизма, да се чланови користе као топовско месо Илумината.
Други чланови породице Расел су држали водеће позиције у “Лобањи и костима”, масонима и америчкој влади.

Породица Ван Дјун

Једна од најмање познатих породица Илумината, ова породица има везе са оснивањем Њујорка, и једна је од многих истакнутих холандских породица у раној Америци. Каже се да они имају везе са структуром америчке владе, богатством и моћи западне Европе, и пројектима контроле уме који се спроводе у екстремној тајности.
Мало тога је потврђено, али то постоји, и можете и сами да истражите.
Прочитајте ОВДЕ зашто Никола Тесла каже за Земљу да је машина, а не планета?
Извор: Вебтрибјун

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дејан Лучић: Масони владају светом.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА