Најновије

ОВАКО ИЗГЛЕДАЈУ ВИСОКОРИЗИЧНА ХАПШЕЊА: Српски, немачки и холандски специјалци заједно! (ВИДЕО)

Припадници Министарстава унутрашњих послова Службе за специјалне истражне методе, немачке Савезне криминалистичке службе и Јединице за специјална хапшења Краљевине Холандије на здруженој вежби која је одржана у Београду приказали су вештине и способности у ситуацијама високоризичних хапшења осумњичених за најтежа кривична дела.

Специјалци (Фото: Јутјуб)

Током вежбе експерти три полиције приказали су знања, искуства, методе и технике које користе приликом високоризичних хапшења осумњичених, како у затвореним објектима, тако и на јавним површинама.
Искуства и знања стечена током ове вежбе допринеће унапређењу рада и ефикасности припадника Министарства унутрашњих послова, Одсека за лишење слободе и привођења, Службе за специјалне истражне методе.
Служба за специјалне истражне методе реализовала до сада је низ стратешко-оперативних посета са немачком Савезном криминалистичком службом и Јединицом за специјална хапшења Краљевине Холандије, током којих је успостављена одлична сарадња.
Здружена вежба организована је под покровитељством "Пројекта за међународну сарадњу у кривичним стварима, тужилачка мрежа Западног Балкана - ГИЗ". Председник Реџеп Тајип Ердоган наредио је да 40 војника његове армије напусти вежбу НАТО због стенда на којем су биле фотографије „противника“ западне војне алијансе. Више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Република

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА