Најновије

СТАЛОНЕ ПРИСИЛИО ТИНЕЈЏЕРКУ НА ГРУПНИ СЕКС: Натерао је да његовом телохранитељу пружа орални секс, а онда је и...

ПолицијскИ извештај који је процурио у јавност садржи детаље оптужбе тада 16-годишње девојке која је упознала Силвестера Сталонеа (71) у Лас Вегасу. Глумац је тада снимао филм 'Over The Top', а девојка је оптужила за узнемиравање.

Силвестер Сталоне (Фото: Јутјуб)

Девојка је с породичним пријатељима била од одмору у хотелу у којем су снимани неки кадрови филма. Тинејџерку је са Сталонеом упознао је глумац Дејвид Менденхел, који у филма игра његовог сина. Након неколико дана, девојка је славног глумца, који је тада имао 40 година, срела у ходнику и замолила га за аутограм.
Сталоне је њу и њене пријатељице пољубио у образ. Идућег дана, девојка се поновно вратила на сет не би ли добила још један аутограм, а тамо ју је дочекао глумчев телохранитељ који ју је питао би ли се противила да Силвестровом удварању. Одговорила је да јој то не би сметало, а телохранитељ јој је предао кључеве глуумчеве хотелске собе. Када је стигла, глумац ју је дочекао, одвео у собу те су се, према њеним речима, скинули и имали секс.
"Није могао ући у мене и рекао ми је да сам јако уска. Онда ме питао јесам ли се икад имала секс с два мушкарца истовремено. Рекла сам да нисам, а он је позвао телохранитеља који се скривао у купатилу да нам се придружи", испричала је неименована девојка полицији.
Тинејџерка је казала да ју је Сталоне натерао да његовом телохранитељу пружа орални секс, држећи јој главу. Након тога, тада 27-годишњи телохраниетљ је, каже девојка, у њу пенетрирао. Када је све било готово, глумац и његов телохранитељ девојци су запретили.
"Рекао ми је да су обоје ожењени мушкарци и да ће ме, каже ли неком што се догодило, пребити", тврдила је дјевојка. У полицијском извештају који је стоји да је девојка, причајући о детаљима, цело вријеме јецала и тресла се. Она није одмах пријавила злостављање јер се осећала престрашено и понижено. Полиција је пронашла девојку након што је њена пријатељица случај пријавила особљу хотела. Девојка није хтела да подигне тужбу против двојице мушкараца.
"Било ми је добро док сам била сама са Сталонеом, но онда је дошао телохранитељ и јако сам се уплашила. Ништа што се даље догодило није била моја жеља, али мислила сам да немам избора", открила је девојка на полицијском разговору.
Инцидент се догодио годину дана пре но што је Сталонеова полусестра Тони Ен хтела да тужи глумца за силовање. Тврдила је да ју је Силвестер сексуално злостављао годинама. Силвестер је полусестри исплатио 2 милиона долара те се обвезао уплаћивати јој 16 хиљада долара месечно до краја њеног живота.
Сталоне, који је глумио Рокија и Рамба, још није проговорио о оптужбама девојке. Његов телохранитељ, упуцан је у окршају с полицијом 2013. године.
Глумац је тада био у браку с глумицом и манекенком Бриџит Нилсен, од које се развео 1987. године. Њихов брак трајао је 19 месеци. Сталоне је тренутно ожењен манекенком Џенифер Флевин, с којом има три ћерке.  
Мајка малолетне Мине Врбашки проси док се она секса у ријалитију. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Дејли мејл, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Не личи на себе: Погледајте како данас изгледа Силвестер Сталоне
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА