Најновије

КОНКРЕТИЗАЦИЈА ЗА ТРИ НЕДЕЉЕ: Шиптари покрећу операцију "Војска Косова"!

Такозвано "министарство безбедносних снага", институција унутар привремене шиптарске управе на Косову и Метохији, расправљало је у петак о, како преноси РТК 2, "нацрту закона о оружаним снагама" и објавило да ће за три недеље да представи конкретне предлоге о садржају тог документа.

Чекају озваничење: "војска Косова" (Фото: ЈуТјуб)

Како преноси Коха, документ предвиђа измене 45 закона на снази, практично целе "безбедносне" структуре приштинске камариле. "Усвајање овог нацрта закона ће претходити релевантним уставним променама", наводи се у консултативном документу. Шиптарске институције на територији јужне српске покрајине, за сада, немају декларативну међународну подршку за успостављање војске, без уставних промена, које зависе од гласова Срба. Како челници некадашње терористичке организације ОВК, а садашњи "владари" Космета, планирају да обезбеде подршку Запада, нарочито после инцидента који је изазвао Рамуш Харадинај са Федериком Могерини, о ком више можете да прочитате ОВДЕ, за сада није познато, али би евентуална подршка америчке администрације, на коју ових дана позива познати србомрзац Данијел Сервер, вероватно била довољна за нови једнострани потез Приштине. Извор: Фонет, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

"БОМБАРДОВАЛИ СМО ПОГРЕШНУ СТРАНУ НА КОСОВУ": Анализа америчке блогерке: Како САД преко Бондстила, контролише увоз нафте и гаса у Европу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА