Најновије

ЕКСПЛОДИРАЛО ВОЗИЛО ИЗ МИЛОВЕ ПРАТЊЕ: Све прашти од детонација муниције и сузавца из аута! (ВИДЕО)

Експлозија у Миловој пратњи (Фото: ЈуТјуб)

У возилу из пратње које је данас експлодирало у месту Кокоти код Подгорице, налазили су се полицијски службеници Јован Требјешанин и Дражен Живковић који су, као и Војислав Вујовић транспортовани у Клинички центар, пренеле су подгоричје Вијести. Саобраћајна незгода која је довела до експлозије у возилу догодила се око 17.45 часова на путу Подгорица-Цетиње, а повријеђене су три особе, преноси портал подгоричког листа.
У незгоди је учествовало возило из пратње председника ДПС-а и бившег премијера Црне Горе Мила Ђукановића, у ком су били полицијски службеници Јован Требјешанин и Дражен Живковић, и "фолксваген кеди" никшићких таблица којим је управљао Војислав Вујовић (66). Према првим информацијама сва тројица су прошла са лакшим телесним повредама. Како наводе Вијести, Вујовић је наводно желео да претекне возило из пратње. "Цивилно возило 'кеди', никшићких регистарских ознака, којим је управљао В.В.(66) је, према прелиминарним сазнањима, вршило радњу претицања и остварило је контакт са задњим возилом из пратње бившег премијера које је долазило из супротног правца, марке 'мерцедес'", наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова Црне Горе. 
На возилу из пратње, како је саопштено из полиције, је настала тотална штета. Према сазнањима подгоричког листа, у возилу из пратње Ђукановића су се налазили муниција и сузавац, који су почели да експлодирају чим је избила ватра.
Ђукановић није повређен у незгоди. Он се налазио у другом возилу, а вечерас је говорио на конференцији јеврејских заједница југоисточне Европе у Будви. Како црногорски гимназијалци бране ћирилицу и завет светог Петра, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда, Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Невероватан снимак огромне експлозије која се догодила у украјинском складишту муниције крајем септембра ове године:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА