Најновије

На једном месту: Све што треба да знате о хроно исхрани!

Уколико желите да смршате, да се храните здраво и ничега се не одрекнете, "Хроно исхрана у три фазе" је права књига за вас.

Све што треба да знате о хроно исхрани (Фото: Вулкан)

Постоји милион начина да се изгуби на тежини, али само програм хроно исхране представљен у овој књизи може да вам омогући да се храните правилно и имате витко и здраво тело.
Метода др Делабоа заснива се на логици да је сва храна благотворна ако се конзумира по биолошком сату тела. То значи да треба да једете праву храну, у правом тренутку и у правој количини. У три фазе (експресни старт, прелазна фаза, фаза равнотеже) можете изгубити 8 килограма за 4 недеље, а онда сами организовати режим исхране у ритму који вама одговара, за трајне резултате. Имајте на уму, успех вам је загарантован ако заувек промените навике и прихватите правила игре без варања. 
Све изгледа тако једноставно, али можда се плашите да усвојите стил живота који се толико разликује од ваше тренутне свакодневице. Не брините, треба само да једете разумно, а истовремено се не лишавате ничега. Наравно, неће бити довољно да пуцнете прстима и изгубите килограме док трепнете. Да бисте постигли своје циљеве, биће неопходно да будете дисциплиновани и доследни.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА