Најновије

"Запад деградира образовање у Србији и уништава нашу традицију" (ВИДЕО)

Toком гостовања у емисији "HelmCasta" Зоран Буљугић испричао је како је отупуштен са посла у једног београдској школи и догађајим који су уследили. Он је критиковао образовни систем и указао на његове мане.

Зоран Буљугић (Фото: Јутјуб)

Зоран Буљугић каже да нам мењају историју тиме што Албанце у уџбенике стављају као староседеоце на српским територијама, иако је велика већина историчара свесна да је то лаж. Лиценцу за писање уџбеника добијају само они који се продају за паре да пишу те лажи, тврди он и додаје да "то протежирање лажи стиже и министарства просвете а наређено је из станих амбасада".

Зоран Буљугић жестоко критикује Болоњу сматрајући да је то западни производ за зомбирање и уништавање интелектуалности већ да се од човека направи биће које ће служити као физички радник.

- Један од циљева неолибералног запада да на деградира образовање јер тиме желе уништити традицију Срба – каже он.

Буљугић објашњава да је један успешан вид разарања младе деце поготово основаца је ријалити програми и грешке родитеља који уз све то још им и купују мобилне телефоне које доносе на наставу, ремете мир и користе их за преписивање.

Он објашњава да је у либералном школству самоодбрана сама по себи насиље, па наводи пример где неки ученик малтретира остале ученике а да све што ураде да спрече то се своди на један разговор са психологом, и онда тај ученик понавља насиље над другом децом, па долази до тога да родитељи из страха забрањују деци да иду у школу.Буљугић се залаже да се деца уче самоодбрани кад већ школство не може наћи адекватно решење.
Буљугић тврди да постоји пилот програм увођења хомосексуализма у школе кроз сексуално и  да поједини професори иду на семинаре где уче како деци да приближе хомосексуализам као нормалну појаву.  Зоран Буљугић се осврће и на проблем педофилије па каже да у Холандији је некад било забрањено да одрасла особа има однос са особом од 18 година, па се та граница спутила на 15 година и сад су дошли до дозвољености секуалних односа са децом од 12 година што је застрашујуће.
Он је испричао да поједини професори врше тортуру над децом која се у школи појаве у мајици „Косово је Србија“ због чега је ушао у сукоб са појединим колегама. Ko и зашто скрив праву српску историју читајте ОВДЕ.  Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА