Најновије

СПРЕМА СЕ БИТКА СВИХ БИТАКА: САА пребацује главне снаге за напад који ће запечатити судбину терориста у Сирији (ВИДЕО/МАПА)

Сиријска арапска армија врши последње пеипреме за финални напад каа војној авио бази Абу Дхохур која ће им отворити врата Идлиба.

Војник САА на фронту у Хами (Фото: Јутјуб)

Поред главмих снага 4. дивизије Републиканске гарде, САА на овај део фронта доводи и друге јединице за најважнију офанзиву која ће уследити почетком 2018. године.  У северну Хаму ће бити упућене и следеће јединице: Тигрове снаге, 11. тенковска дивизија, Штит Каламуна, Хезболахове снаге, јединице Сиријске социјал националистичке партије, Националне одбрамбене снаге и Бат батаљон сачињен од добровољаца сунита.

Ова офанзива је фактички већ започела јер САА већ спроводи операције на североистоку Хаме и југозааду Алепа слабећи одбрану терориста и ослобађајући поједина села.   Предстојећу офанзиву на Идлиб у Сирији већ називају битком свих битака. Након пораза Исламске државе Идлиб је највећа окупирана територија у Сирији, не рачунајући део Сирије који се сада налази под контролом Курда. Зашто је лидер Луганске народне републике изнненада поднео оставку сазнајте ОВДЕ. Како је Ердоган надиграо Трампа у Сирији погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимци порушеног Ал Букамала из дрона.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА