Најновије

ЈАХАЧИЦА ЗА XXX: Заборавите сваки секс у Задрузи, овај је жесток! Јорган у страну, све се види (ВИДЕО 18+)

Када су дан после фамозног уласка Кристине Кије Коцкар, у ријалити "Задруга" ушли и млади певачи из "Пинкових звезда", Нена Петровић и Енес Тодић, на друштвеним мрежама су се видели бројни коментари да то продукција уводи само "топовско месо". Да су они само ту да би народ имао кога да номинује и потом избаци са имања у Шимановцима.

Нена и Бане (Фото: Јутјуб)

Међутим, Енис је од недавно веома близак са Мацом Дискрецијом и због њега су Сенада Нуркић и Анђела Голубовић бојкотовале игру на избацивању, а Нена је решила да је сви запамте. Од када је ушла у "Задругу" ушла је у везу са Банетом Чолаком и сада готово свако вече имају сексуалне односе. Кад се сви примире и оду на спавање - они почињу да "раде".
Иако сви тврде другачије, Нена је јуче тврдила да је Чолак заљубљен у њу, након чега се мало занела и открила један битан детаљ.
- Са Банетом нисам у вези! Ја имам дечка напољу, то што сам се са Банетом пољубила једном, то не мора да значи да смо заједно! Секс нисмо имали - рекла је Нена, а онда у кревету порекла те речи.
Овога пута су Нена и Бане били баш жестоки на кревету, као да снимају порно филм. Нена је била јахачица и њихова акција је била страствена, а у једном тренутку им се померио покривач у страну па су увек будни фанови "Задруге" могли делимично да виде шта се то дешава "под јорган планином". Прво је провирила Ненина нога док је била на Банету, а када су обавили "посао" разоткрио се и Чолак - јасно се видело да нема гаће на себи, али и шта има међу ногама.
Погледајте како је изгледала та акција:
Луна раширила ноге, Слоба јој је завукао руку између ногу и почео да...Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сара и Војке у акцији испод јоргана
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА