Најновије

НИЈЕ САМО КИЈА СНИМАЛА СЕКСИ СПОТОВЕ: Анабела у врућим сценама! Која је боља, слободна девојка или удата жена? (ВИДЕО 18+)

И, док се (ниске) страсти не стишавају око, како они то зову, "љубави у ријалитију", и док Анабела, мајка Луне Ђогани, не објави још неки Кијин "рани рад" из младости, упоредили смо њих две кроз спотове у којима су имале "вреле сцене".

Кија и Анабела (Фото: Јутјуб)

Наиме, Анабела Буква, некада Ђогани, а сада Атијас је каријеру почела као чланица групе Фанки Џи и први спот који их је прославио је за песму "Само у сну", а током спота се могу видети сцене страсних загрљаја са тадашњим дечком, а касније супругом Гагијем.
И, након више година тадашња слободна девојка и модел Кристина Коцкар се појавила у високобуџетном споту ОТ бенда "Заборави", који потписује редитељ Зли и који је спој савремене поп културе и можда Мадониног Justify my Love због врелих цензурисаних сцена.

Све би то било у реду да није то Анабела објавила као нешто што би требало да нас зачуди или преусмери да верујемо да неко ко је слободан и који је тада био обичан девојчурак не сме да сними овакав спот.
Уосталом, најбоље је да сами погледате спотове и упоредите која се боље снашла у врућим сценама. Заборавите сваки секс у Задрузи, овај је жесток! Јорган у страну, све се види. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: vivstars.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА