Најновије

ЗА ОПЛАКАТИ! Обезданили се од алкохола и завршили у ратом разореној Сирији, Руси их спасили!

Да целодневно опијање може завршити на немогућим местима, уверила су се тројица британских туриста које је алкохол толико "узео" да су завршили у ратом разореној Сирији.

Пијанство (Фото: pixabay.com)

Луис Елис, Алекс Мекормик и Џејмс Волман након целе ноћи опијања у туристичком ресорту Аја Напа на Кипру одлучили да се укрцају на туристички брод и гледају делфине. Проблем је настао кад су се укрцали на брод који није био туристички, а то им је постало јасно након што су прошли више од стотину километара, пише Дејли Мејл.
"Било ми је одмах чудно то што смо једини странци на броду, али био сам јако мамуран и одлучио сам да не постављам никаква питања. Ипак након неколико сати вожње скупио сам снаге и питао: 'Колико се још морамо удаљити од копна'", испричао је Елис.
На питање им нико није одговорио па су почели да паниче. "Викали смо да се морамо хитно вратити, али брод је након неколико сати вожње пристао у неку луку. 
Кад је брод пристао, момцима су рекли да остану на њему пре него што их руски војници одведу у своју базу. Тројица туриста појма нису имала где су, а затим је један од њих успео  да се улогује на Фејсбук.
Писало је - Тартус, Сирија. Реч је о градићу на обали који је тек 50 километара удаљен од ратом уништеног Хомса и места на ком Руси имају своју ратну луку.
"Тад смо схватили где смо. Рекли смо Русима што се догодило, а они су почели да падају на земљу од смеха", испричали су момци. Војници су им допустили да сниме неколико фотографија за успомену, а затим су им осигурали брод за повратак на Кипар. Извор: Index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА